Inred med LEGO: 6 dekorativa byggsatser för heminredning

Är du intresserad av inredning och gillar att bygga LEGO eller har ett barn som gillar att bygga? Använd dig av LEGO som dekoration, vi visar dig hur!

1. Legoblommor i fönstret

LEGO blombukett i fönstret (set 10280)

Alla gillar att dekorera med blommor i sitt hus, men det är inte alla som kan ta hand om dem. Då kan du välja att skaffa dig en fin LEGO blombukett istället.


2. LEGO Blombukett på köksbordet

LEGO Creator 10313, blombukett på köksbordet

Det är alltid fint att ha dekorationer i köket, så varför inte lika gärna ha fina och lättskötta blommor gjorda av LEGO. På din nästa släktmiddag kommer alla att bli impade.

LEGO Creator 10313, blombukett på köksbordet från annan vinkel

Förslag på fler LEGO-blommor hittar du här.


3. Inredning för Harry Potter fans

LEGO Harry Potter Hogwarts ikoner samlarutgåva 76391

Om du är ett stort fan av Harry Potter-böckerna kan du alltid utsmycka din bokhylla med denna LEGO samlarutgåva med allt från Hedwig till Harrys egna glasögon.


4. LEGO skrivmaskin på arbetsplatsen

LEGO Ideas skrivmaskin på ett skrivbord av trä

Öka känslan av trevlighet där du jobbar genom att lägga till, ja varför inte en skrivmaskin gjord av LEGO. Den här är helt byggd i LEGO och det går att trycka på tangenterna för att få känslan av en klassisk skrivmaskin. Skrivarhuvudet rör sig till och med i sidled med varje bokstavstryckning.


5. Monument för den bereste LEGO-byggaren

Eiffeltornet 150 cm helt byggt i LEGO

Är du en globetrotter och gillar att resa? Då är det här Eiffeltornet perfekt för dig att ha i hemmet för att känna dig lite mer som utomlands. Med dess imponerande höjd på nästan 150 cm kommer du säkerligen att få mycket beröm.


6. LEGO för musikern

En liten gitarr i LEGO på ett riktigt piano

Då är den här byggsatsen perfekt för dig. En LEGO gitarr och en högtalare att utrusta till exempel ditt piano med.