Leksaker för barn

Varumärken

Att leka är en förmåga som alla barn har naturligt. Fantasin sätter gränsen för vad barnens lek kan bli. För de riktigt små kan vad som helst bli en leksak och vad som var tänkt som en docka blir ett flygplan. Låt inte din vuxna världsbild stoppa barnets leklust och låt dennes fantasi få utveckla barnets lekfullhet till max.

Kategorier av leksaker: Byggleksaker | Dockor | Dockhus | Leksaksfordon | Radiostyrda leksaker

 • STAR WARS VII figur, snö- och ökenuppdrag

  STAR WARS-figur. Är du redo att besöka en fjärran galax där du redan är bekant med några av dess modiga, onda och härliga karaktärer? I den sjunde STAR WARS-filmen, The Force Awakens, fortsätter den galaktiska sagan med actionfyllda äventyr. Filmen utspelar sig cirka 30 år efter händelserna i filmen Jedins återkomst (Return of the Jedi). Den här detaljerade figuren föreställer en karaktär från ett snö- eller ökenuppdrag inom STAR WARS-universumet, och den blir ett perfekt tillskott i din STAR WARS-figursamling. Figuren är 9,5 cm. Med 1 tillbehör och 1 byggbar vapendel.
 • SCHLEICH 14749 giraffhane

  SCHLEICH figur (14749) Man kan inte tro att ett djur så stort som giraffen skulle kunna kamouflera sig själv, men det är precis vad dess fläckar är till för. På långt håll gör de att giraffen liknar ett träd. Giraffkalven är redan 180 cm hög när den föds och kort därefter kan giraffungen kontrollera sina långa ben och gå och springa själv. När de blir vuxna kan girafftjurar nå så högt som sex meter och giraffhonor fem meter. Detta gör giraffen till det största landdjuret. Bortsett från storleken kan hanar och honor skiljas åt genom hornen. Giraffhonan har tunna horn med lite hår högst upp medan girafftjurens horn är tjockare och saknar hår. Visste du också att giraffens tunga är mörkblå? Det är för att skydda den från attbli solbränd när den sträcker tungan efter växter att äta. Figuren är 17 x 12,7 x 4,4 cm.
 • SMURFARNA 2 filmfigurer, GROUCHY AND VEXY V2

  Samlingsfigur från Smurfarnas värld Barnen älskar att samla på dessa figurer från den senaste filmenom Smurfarna. Med 2 figurer. 7 cm.
 • Surprizamals mamma & barn, hund

  Möt Surprizamals! Dessa underbara gosedjur älskar att gömma sig i sina Surprizaballs intill sin mamma, så barnen vet aldrig vilketdjur de kommer att få förrän de öppnar bollarna! Vilket får du? Ingår: 1 x Surprizamal mammagosedjur och 3 x Surprizamals-barn gömdai Surprizaballs.
 • Siku Traktor Mercedes traktor med balsläp 1:87

 • Siku Frontskrapa Holares till Siku traktor 2467

 • LUNDBY 7026 elmix

  LUNDBY-sladdset till dockskåp (7026). Setet innehåller 3 förlängningssladdar, 5 dubbla glödlampor och 1 sladd för att ansluta undervåningen till LUNDBY-dockskåpet. Setet ska enbart användas tillsammans meden LUNDBY-spänningsomvandlare.
 • MY LITTLE PONY babysjöponny & babyhippogriff, Bubble Splash

  MY LITTLE PONY THE MOVIE figurset Upptäck vänskapens magi med det här söta setet med babyfigurer från MY LITTLE PONY och dyk in i ett hav av skoj! Babysjöponnyn har en sugkopp så att man kan sätta fast den på jämna ytor. Då kan man enkelt lossas att sjöponnyn ”flyter” någonstans i sjökungarikets djup. Kära och lojala, de förtjusande babysjöponnyerna och babyhippogrifferna står alltid vid sinavuxna sjöponnyvänner, även om det kräver ovanliga krafter! För även om de är små har de stora hjärtan och storartat mod och vet attvänskapens magi är allt de behöver för att övervinna alla faror! Equestrias säkerhet står i fokus i My Little Pony: The Movie och Twilight Sparkle, Applejack, Rainbow Dash, Pinkie Pie, Fluttershy and Rarity måste ge sig ut på deras hittills största äventyr för att rädda deras magiska hem! Den här sjödjursduon, som är inspirerad av filmen, låter alla som älskar det häftiga ponnygänget och deras vänner släppa loss sin fantasi och uttrycka sig själv kreativt genom att tänka ut berättelser och spännande överraskningar. Babysjöponnyn är ungefär 3 cm. Innehåller sjöstjärnetillbehör.
 • 'LEGO Star Wars 75209 Han Solo''S Landspeeder™'

  Återskapa snabba LEGO® Star Wars actionscener från filmen om Han Solo med Hans landspeeder. Med öppen cockpit för 2 minifigurer, öppningsbar huv med förvaringsutrymme, borttagbar motor, förvaringsutrymme bak med hemlig last, dolda hjul för svävande effekt och 2 kanoner med fjädermekanism. Den här actionfyllda Star Wars leksaken innehåller också en corelliansk hund som Han och Qi’ra kan stridamot.
 • BRIO BRIO My Home Town - 30307 Traktor med lastare 24 months - 5 years

  Traktor från BRIO med en chaufför och en last med morötter. Traktorn har mjuka plasthjul som ger ett bra grepp mot underlaget och reducerar oljud när barnet drar den mot golvet. Figuren kan ta plats i hytten och lasta iväg klossen som är målad som en låda med morötter. Denna produkt är tillverkad i FSC-certifierat trä från ansvarsfullt skogsbruk. - 100% FSC-certifierat trä Mått: 20 x 7,6 x 8,6 cm
 • LEGO Friends 41313 Heartlakes sommarpool

  LEGO byggset: Friends 41313 Heartlakes sommarpool. Plaska med Andrea och Martina när de susar nerför rutschkanan och ner i poolen! Hoppa från trampolinen, öva på att simma längder och simma sedan bort till baren för en kall dryck. Chilla i bubbelpoolen och slappna av med en tidning på dagbädden. Fräscha till dig i badrummet, eller ta en uppfriskande dusch bakom akvariet. Det är hit alla vänner i Heartlake City åker för att ha kul i solen!
 • Transformers Generations Powermaster, Skullgrin

  Prime Masters är mindre robotar som innehåller gnistan från en Prime och kan överföra energin till större robotar. Prime Masters kan sättas fast på alla Deluxe Class-, Voyager Class- och Leader Class Power of the Primes-figurerna
 • Tooky Toy Vägmärken och bilar tillbehör till tågset

 • Tooky Toy Bondgård och Lekplatta i trä med bondgårdsdjur

 • DISNEY Mimmi mjau 25 cm

  Gulligt gosedjur med Mimmi för barn Med det här söta Mimmi mjau-gosedjuret från DISNEY kan du tillbringahela dagen med att leka med din bästa vän. Hon har på sig en gullig outfit och en t-shirt med kattdesign! 25 cm.
 • Funko Pop! Marvel Deadpool med svärd figur

  Funko levererar popkultur och popprodukter och är mest kända för sin expansiva samling med Pop-figurer! Vinylfigurer med lättigenkännliga karaktärer från tv, filmer, spel, anime och mer. Barn kan samla sina favoriter och sedan leka med dem i timmar eller ha dem som häftig inredning i sovrummet – till exempel denna Funko Pop! Marvel Deadpool med svärd vinylfigur. Funko POP! vinylfigur har måtten: 11,5 x 9 x 16,5.
 • LEGO skelettförvaringshuvud, litet

  Stapelbar förvaringslåda i form av den klassiska LEGO-skelettminifiguren. Låt barnen röja upp med glädje. LEGO-skelettförvaringshuvud är en rolig och skrämmande förvaringslåda för leksaker, LEGO-klossar, kontorsredskap och andra småsaker. Dekorera, lek, bygg ochha roligt med LEGO förvaringshuvuden eller håll ordning på dina LEGO-klossar genom att använda dem för förvaring. Finns i två storlekar (liten och stor). LEGO skelettförvaringshuvud, litet mått: 16 x 16 x 18,5 cm.
 • LEGO Superheroes 76107 Thanos: Den Yttersta Striden

  Flyg in i striden på en okänd planet ombord på Väktarnas fartyg med Iron Man, Star-Lord och Gamora i setet LEGO® Marvel Super Heroes 76107 Thanos: den yttersta striden. Väktarnas fartyg har en öppningsbar minifigurcockpit för 2 minifigurer som sitter på rymdskotern, knoppkanoner, öppningsbart förvaringsutrymme bak med plats för 2 minifigurer och Infinity-handsken med ställ. Infinity-handskenhar fästen till den medföljande Infinity-stenen och andra samlingsbara Infinity-stenar, och kan fästas på den stora figuren Thanos.Det här spännande setet innehåller 3 minifigurer med olika vapen och 10 kraftdelar.
 • LEGO City 60196 Arktiskt fraktplan

  Frakta last till forskningsbasen med LEGO City Arktiskt fraktplan! Lyft fantastiska fynd med LEGO City Arktiskt fraktplan, inklusive öppningsbar baksida och landningsställ, plus ett fordon med isskärare, roterande hytt, ledad sågarm och snurrande sågklinga, och en isskoter och en ”frusen” sabeltandad tiger innesluten i en isformation med genomskinligt blå klossar. Detta polarexpeditionsset innehåller 4 LEGO minifigurer. Innehåller 4 minifigurer: arktisk utforskare, arktisk pilot, expeditionsledare och förare, plus en sabeltandad tiger.
 • TY Teeny Tys gosedjur den flerfärgade ugglan Hootie

  TY Teeny Tys stapelbara gosedjur, TY Teeny uggla TY-gosedjurens förtrollade värld är fylld av fluffiga äventyr, och här hittar du alla tänkbara gulliga och gosiga djur. Några av dessa ser ut som riktiga djur, medan andra är både fantasifulla och urgulliga. En sakhar de dock gemensamt, nämligen stora och snälla ögon. Skaffa din TY-favorit och överös den med gosiga kramar, eller samla massor av glada karaktärer för den mest oemotståndliga samlingen med gosedjur någonsin. Teeny Tys gosedjuren från TY har en särskild form som gör att de enkelt kan staplas på varandra. Stapla så många TY Teeny-kompisar på varandra som möjligt och skapa en hel pyramid medgosedjur! TY Teeny gosedjur är fyllda med bönor och har nederdel i mikrofiber, vilket gör dem perfekta för att rengöra skärmar. Varje figur har sitt eget unika namn och födelsedatum på lappen. 10 cm.
 • BABBLARNA gosedjur Diddi 26 cm

  BABBLARNA gosedjur Babblarna är en färgglad och helt unik samling glada varelser som bor i en förtrollad dal och pratar sitt eget språk. Vi har röda Bobbo, som är liten och alltid har ett stort leende på läpparna, gula Bibbi som är precis lika glad, men lång och smärt, och bruna Babba som är formad som en åtta. Känner dutill de tre D:en? Doddo är blå och hjärtformad, Diddi har färgglada, igelkottsliknande taggar, och Dadda…tja, Dadda är bara härligt fånig. Nu kan du köpa din favoritfigur som ett mjukt gosedjur och ge den en stor och mjuk kram! 26 cm.
 • Bruder Claas XERION 5000 traktor 03015

 • SCHLEICH 13811 arabhingst

  SCHLEICH figur (13811) Arabhästar är otroligt vackra hästar med svart, grå, rödbrun eller kastanjefärgad päls. Arabhästar föddes ursprungligen upp av beduinerna och levde tillsammans med dem i öknen – ibland sov de till och med i samma tält! Figuren mäter 10,4 x 12,5 x 3,8 cm.
 • LEGO Friends 41302 Valpskötsel

  LEGO byggset: Friends 41302 Valpskötsel. Sätt Lara i badet och tvätta henne ordentligt med hundschampot. Placera henne sedan på den särskilda hundpallen framför spegeln så att du kan göra henne fin medan fläkten torkar hennes päls. Njut av all ompyssling innan du ger henne ett saftigt ben för att få tur!
 • Bruder Snöplog till Bruders traktorer och lastbilar 02582

 • Lundby köksaccessoarer

 • PAW PATROL hundvalpsfigur, CHASE (20066909)

  Liten hundvalpsfigur för barn. Bygg upp ditt eget PAW PATROL-gäng med de här små hundvalpsfigurerna. Figuren är cirka 4 cm.
 • Barbie glamourjetplan

  Barbie jet Det finns bara ett sätt för Barbie att resa runt jorden – i sitt alldeles egna glamourjetplan. Med lyxiga säten till 3 dockor (säljs separat) och en vagn med allt hon behöver finns det inget mer glamoröst sätt att flyga på. Öppna sidan och taket på leksetet för att komma åt insidan och njut av timmar av fantasifull lek. Välj om du vill flyga planet eller bara koppla av och njuta avalla bekvämligheter. Med 1 plan, 3 säten och 1 matvagn.
 • Smoby Dockvagn Kombi Smoby Dolls Pram Quinny 3-In-1

 • BARBIE Spin Art Designer lekset

  BARBIE lekset Spin Art Designer leksetet väcker din inre modedesigner och hjälper dig att skapa den ena klänningenefter den andra till din tuffa favorittjej, Barbie! BARBIE-setet för klänningsdesign består av en rolig SpinArt-enhet som är enkel att använda och skapa roliga mönster med. Du fäster bara en av de medföljande klänningarna på Spin Art-enhetens klänningsform och stänger locket. Pumpa med spaken för att få enheten att rotera och släppa ifrån sig droppar av färg genom hålet i locket. När klänningen roterar inutisprids färgen över den och bildar häftiga och spännande mönster. Tillsätt fler färger om du villskapa en mer dramatisk effekt och experimentera med Spin Art-enhetens hastighet för att få olika resultat. Klänningarna kan tvättas, så att du kan skapa så många stilar du vill. Innehåller docka, 3 klänningaroch 3 målarfärger.
 • LUNDBY 2094 Småland diskho och diskmaskin

  LUNDBY Småland-set (2094). Köket är känt som hemmets hjärta och Småland-familjens kökär verkligen hela familjens samlingspunkt. Här kan föräldrarna prata om hur deras dag har varit medan de förbereder läckerheter och diskar undan, och barnen i familjen hjälper gärna till med det de kan. Det här LUNDBY-setet har en diskbänk, skåp och söta tillbehör som glas, en flaska med diskmedel och matvaror. Setet ger heltenkelt LUNDBY-köket ett mysigt och elegant intryck. Med en LUNDBY-spänningsomvandlare (säljs separat) kandu tända lamporna på riktigt. Skala 1:18.
 • Barbie Fashion Klädset Orange Byxor FKR98

 • Play Bloopies Babies Sweetie Docka 24+ months

  Din lille vattenälskare kommer ha superkul i badet tillsammans med roliga Bloopies Babies Sweetie Docka från Play. – Vattentålig badleksak – Tryck på dockans mage och se hur den blåser bubblor eller sprutar vatten – Dockan kan även spruta vatten genom snorkeln på det medföljande cyklopet Vad du får: – 1 x Bloopies Babies Sweetie Docka – 1 x Cyklop med Snorkel för Docka – Mått förpackning: B16 x D9,5 x H26 cm – Åldersrekommendation: Från 18 månader och uppåt – CE-märkt
 • Transformers 5-pack

  Helgjutna Transformers-figurer och -bilar Autobotar, rulla ut! Detta mycket detaljerade helgjutna Transformers 5-pack innehåller dina favoritrobotsuperhjältar som både bilar och robotar, så att du kan visa upp dem tillsammans i din samling. Med 3 bilar och 2 figurer.
 • SHOPKINS HAPPY PLACES dekoratörens paket, Dreamy Bear

  SHOPKINS HAPPY PLACES miniatyr-dekorset Välkommen till Happyville där alla häftiga Lil’ Shoppies bor i sina fantastiskt dekoreradeHappy Homes. Lil’ Shoppies älskar att dekorera sina Happy Places med söta Petkins-miniatyrer som är formade som möbler och husdekor.Med dem kan de skapa mysiga rum som återspeglar deras unika personlighet. Innehåller 3 medelstora Petkins, 8 små Petkins, 4 mini-Petkins, 2 brickor och en katalog. HAPPY PLACES dockskåp, HAPPY PLACES Lil’ Shoppies-dockor och fler HAPPY PLACES Petkins-figurer säljs separat.
 • Hatchimals överraskningsägg, Elefly

  Överraskningsägg gosedjur Ha roligt när du tar hand om dessa Hatchimals överraskningsägg! Upplev hur spännande det är att vänta påatt din Hatchimal ska kläckas genom att lyssna på ljuden den gör och hjälpa den på vägen. När den har kläckts hjälper du din nya vängenom de olika stadierna i livet genom att leta efter signaler och reagera på rätt sätt. Med olika stadier (ägg, kläckning, baby, spädbarn och barn), som vart och ett har sina egna problem och lösningar, vilket gör det till en otroligt motiverande lek.
 • Transformers MV6 Energon Igniters Nitro Barricade

  Stor Transformer med Energon Igniters-kärna. Anslut Energon Ignites till figurerna i robotläge för att avslöja uppfällbara vapenfunktioner som snurrar.
 • STAR WARS VII figur, snö- och ökenuppdrag

  STAR WARS-figur. Är du redo att besöka en fjärran galax där du redan är bekant med några av dess modiga, onda och härliga karaktärer? I den sjunde STAR WARS-filmen, The Force Awakens, fortsätter den galaktiska sagan med actionfyllda äventyr. Filmen utspelar sig cirka 30 år efter händelserna i filmen Jedins återkomst (Return of the Jedi). Den här detaljerade figuren föreställer en karaktär från ett snö- eller ökenuppdrag inom STAR WARS-universumet, och den blir ett perfekt tillskott i din STAR WARS-figursamling. Figuren är 9,5 cm. Med 1 tillbehör och 1 byggbar vapendel.
 • LEJONVAKTEN Hyena gosedjur

  Gulligt LEJONVAKTEN-gosedjur för barn Med det här Hyena-gosedjuret från LEJONVAKTEN kan du smyga omkring iLejonriket i jakt på mat. 25 cm.
 • LEGO DUPLO 10857 Piston Cup

  Fans av Disney•Pixars Bilar 3 kommer att älska att ställa upp Blixten McQueen och Jackson Storm inför finalen i Piston Cup, och atthjälpa Luigi starta tävlingen. Hjälp ditt barn att lära sig byggandets grunder och finmotoriska färdigheter genom att bygga de trebilarna och startporten. Sedan kan ni utforska fantasin med rollekar när Luigi höjer sin flagga. Vem vinner tävlingen?
 • POP! JURASSIC WORLD 2: OWEN ,

  Funko are purveyors of pop culture and merchandise, best known for their expansive collection of iconic Pop! Vinyl figures of easily recognizable characters from TV, movies, gaming, anime and more. Kids can collect their favourites and use them for hours of playtime or as awesome bedroom decoration – for example this Funko POP! Jurassic World 2: Owen vinyl figure. Funky POP! Vinyl figure measurements: 11.5 x 9 x 16.5.
 • SCHLEICH 13815 islandshingst

  SCHLEICH islandshingst (13815) De första islandshästarna kom till Island med vikingarna för över tusen år sedan. På Island lever islandshästarna ute i den halvvilda naturen året runt. De har inget emot den iskalla vinden eller det karga landskapet eftersom de harlång och tjock vinterpäls. Islandshästarna har ponnystorlek och är väldigt populära bland barn, men eftersom de är kraftigt byggdaär det inget problem för vuxna att rida på dem också. SCHLEICH-figurens mått är 9,4 x 11,8 x 3,5 cm.
 • L.O.L. Surprise Lil Sisters S4

  L.O.L. Surprise 5 lager Den här spännande L.O.L. Surprise Lil Sisters kommer att överraska dig på 5 olika sätt! Under öppningen kommer du att hitta ett klistermärke som ger dig en hint om vilken docka som kommer att avslöjas. I slutsteget lägger du dockan i vatten för att upptäcka din nya kompis. Vem vet, hon kanske är en som ändrar färg? När du har öppnat blir bollen en nyckelkedja eller ettbadlekset. Med 1 klistermärke med hemligt meddelande, samlingsbara klistermärken, 1 litet tillbehör, 1 stort tillbehör och 1 L.O.L.Surprise Lil Sister med vattenöverraskning. 4,2 x 3 x 3 cm.
 • Our Generation - Docka - Safari Naya 46 cm

  Hä:r ä:r Naya. Hon :ä:r en av Our Generations fantastiska dockor som alla har en egen personlighet. Dockorna kan ö:ppna och stä:nga ö:gonen och har en mjuk ö:verkropp. Naya har ett ö:ga fö:r djur och ä:lskar att vara ute i det vilda. :

  med i fö:rpackningen fö:ljer två: uppsä:ttningar klä:der, en fö:r ä:ventyren ute på: savannen och en fö:r lite er vardagliga hä:ndelser. Dessutom kommer hon med si

 • LEGO Friends 41347 Heartlake City resort

  Ha roligt på stranden eller slappna av i baren på Heartlakes resorthotell. LEGO Friends Heartlake Citys resort är stället att hängapå och ha skoj i Heartlake City! Hotellet har en lobby, restaurang, juicebar, terass med DJ-bås och 2 sovrum. Kör monorailtåget runt vattenparken med omklädningsrum, 2 vattenrutschkanor och en vattenhink, plus ett strandområde med vattenskoter, skärmflygare och ett badvaktstorn. Det här fantastiska LEGO Friends setet innehåller 4 minidockor och en delfinfigur. Innehåller minidockorna Stephanie, Andrea, Olivia och Mason, plus delfinfiguren Sheen.
 • Pomsies serie 1, Blossom

  Pomsies interaktivt gosedjur Möt Pomsies, det underbara interaktiva pompomdjuret som älskar att slingra sig runt saker. Slingra denlånga svansen runt vad du vill och din Pomsies kommer att hålla sig kvar. Med en vibrerande och spinnande motor samt rörelsesensorer som gör att din nya vän kan reagera med över 50 gulliga ljud när du klappar, gosar och leker med den. Den reagerar till och med påljud för en fullständig interaktiv upplevelse. Ögon som lyser talar om hur ditt djur mår. Den perfekta kombinationen av modeaccessoar och husdjur! Innehåller 1 Pomsies.
 • LEGO Dimensions 71228 Level Pack GHOSTBUSTERS

  LEGO Dimensions utbyggnadsset (71228). Med ett Level Pack kan du göra din LEGO Dimensions spelupplevelse ännu roligareoch mer actionspäckad genom att utöka den med en helt ny uppdragsbaserad spelnivå samt en figur, ett fordon och utrustning. Detta GHOSTBUSTER Level Pack innehåller en Peter Venkman-figur, 1 Ecto-1 och 1 spökfälla.
 • Rubens EcoBuds - Fern

  Säg hej till EcoBuds, Rubens Barns första docka av ekologisk bomull! På engelska betyder ”buds” både knopp och kompis, och EcoBuds är vänner både till dig och vår miljö. EcoBuds är certifierade med Organic Content Standard (OCS), som är en oberoende tredjepartskontroll av ekologiskt material från ett auktoriserat certifieringsorgan. Precis som alla dockor från Rubens Barn är EcoBuds svenskdesignade, handgjorda och av högsta kvalitet. Handmade Happiness! Höjd: 35 cm. Från 0 år.
 • LEGO City 60137 Trubbel med bärgningsbil

  Ta del av all action med LEGO City polisen när de jagar skurken som försöker bogsera iväg ett kassaskåp. Setet innehåller en bärgningsbil med kranarm och krok, polisens terrängmotorcykel och jaktmotorcykel med radio plus ett kassaskåp med stor öppningsbar dörr och mindre fack inuti, sedlar, juvel och andra tillbehör. Innehåller tre minifigurer.
 • MY FRIEND häst (guld)

  MY FRIEND häst (guld) Denna MY FRIEND-häst är den perfekta kompisen för ditt barns fantasilekar. Med mjukt, kramvänligt material som gör den till en perfekt kompis för ditt lilla barn. Cirka 15 cm.
 • Barbie Dreamtopia Fairy Gem DHM55

 • STAR WARS VII radiostyrd Millennium Falcon

  Radiostyrd Millennium Falcon för barn. Gör hoppet till hyperrymden i vardagsrummet med det coola och radiostyrda STARWARS VII-rymdskeppet Millennium Falcon. 14Âcm.