Skjortjackor till barn

Skjortjackan med sina knappar och bröstficka är ett snyggt ytterplagg som finns i storlekar för barn. Vi har plockat fram ett par förslag du kan köpa online.

Tips på skjortjacka i barnstorlek

 • Rutig skjortjacka

  Rutig skjortjacka
  En bekväm tröjjacka, perfekt kombination av tröja och jacka med heltäckande rutigt mönster och bröstfickor. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Vadderad skjortjacka

  Vadderad skjortjacka
  Rutig overshirt med vadderat, quiltat foder, vilket för den perfekt för övergången mellan säsonger. Har en skjortkrage och bröstfickor med knäppning. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Skjortjacka i manchester

  Skjortjacka i manchester
  En mjuk och bekväm overshirt i bomullsmanchester. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex stöttar du en mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart vis, genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.
 • Kamouflagemönstrad skjortjacka

  Kamouflagemönstrad skjortjacka
  En mjuk och mysig overshirt i pile med heltäckande kamouflagemönster, skjortkrage och bröstfickor.
 • Skjortjacka i pile

  Skjortjacka i pile
  En mjuk och mysig jacka i pile i overshirt-stil med bröstfickor
 • Skjortjacka i trikå med fiskbensmönster

  Skjortjacka i trikå med fiskbensmönster
  Mer avslappnad (och superbekväm) variant av den klassiska fiskbensmönstrade jackan, gjord i mjuk trikå med knappar framtill. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort av ekologisk bomull. Ekologisk bomull odlas utan giftiga kemikalier eller genmodifierade bomullsfrön. Odlingen skyddar den biologiska mångfalden, ekosystem och människor genom att nyttja naturliga processer snarare än konstgjorda tillsatser.
 • Skjortjacka i bomull

  Skjortjacka i bomull
  En skön ljusgrön overshirt i bomullstwill med fickor framtill. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex stöttar du en mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart sätt genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.