Skjortjackor till barn

Skjortjackan med sina knappar och bröstficka är ett snyggt ytterplagg som finns i storlekar för barn. Vi har plockat fram ett par förslag du kan köpa online.

Tips på skjortjacka i barnstorlek

 • Rutig skjortjacka

  Rutig skjortjacka
  En bekväm tröjjacka, perfekt kombination av tröja och jacka med heltäckande rutigt mönster och bröstfickor. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Skjortjacka i denim

  Skjortjacka i denim
  En mjuk, bekväm och stadig overshirt i denim med tryckknappar och två bröstfickor. HÅLLBARHET. All denim hos Lindex är vad vi kallar för ”Better Denim”, dvs. denim som produceras på ett mer hållbart sätt. Det här plagget är tillverkat med vatten- och energibesparande processer och infärgat med en av marknadens renaste infärgningsprocesser. När du köper bomullsprodukter från Lindex, stöttar du dessutom mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI).
 • Skjortjacka i bomull

  Skjortjacka i bomull
  Skön overshirt i kraftig vävd bomull med fickor framtill. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex, stöttar du mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart vis, genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.
 • Skjortjacka

  Skjortjacka
  ONLINE EDITION. Marinblå skjortjacka med tre fickor framtill och silvriga tryckknappar. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex stöttar du en mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart vis, genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.
 • Skjortjacka i manchester

  Skjortjacka i manchester
  En mjuk och bekväm overshirt i bomullsmanchester. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex stöttar du en mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart vis, genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.
 • Kamouflagemönstrad skjortjacka

  Kamouflagemönstrad skjortjacka
  En mjuk och mysig overshirt i pile med heltäckande kamouflagemönster, skjortkrage och bröstfickor.
 • Skjortjacka i pile

  Skjortjacka i pile
  En mjuk och mysig jacka i pile i overshirt-stil med bröstfickor