Tramptraktor

En rolig leksak till barn är tramptraktor som man kan sitta på och köra runt med. Barn kan leka att de jobbar i skogen, bygger vägar eller driver ett jordbruk. Vi listar tramptraktorerna som ser ut som de riktiga (John Deere, New Holland, Massey Ferguson m fl).

Vissa av dessa leksakstraktorer med trampor har också tillbehör som frontlaster, släp eller skopa. Den som vill leka bonde kan köpa till en plog som kan monteras på tramptraktorn.

Skyffla grus, gräva sand eller utföra andra arbeten på gården kan ditt barn göra med dessa leksakstraktorer. Kanske hjälpa till och köra bort gräsklipp eller löv till komposten?

Att kunna lasta saker och köra de med sin traktor tillför en extra dimension till leken. Kanske du kan nyttja ditt barn att köra soporna till återvinningen?

Det är såklart bra att barnet får träna sina benmuskler och driva sin tramptraktor framåt på egen hand men vi måste ju även tipsa om eltraktor för barn. Eldrivna fordon är ju framtidens melodi, så det kan väl inte vara fel att låta de köra eldriven traktor som leksak.