Utsvängda byxor för barn

Här kan du se en översikt med utsvängda byxor i barnstorlekar. Se exempel på barnbyxor med utsvängda ben och i mjuka, sköna material. En del klädmärken kallar benen för utställda, bootcut eller flare fit.

Barnbyxor med utsvängda ben

 • Utsvängd trikåbyxa

  Utsvängd trikåbyxa
  Coola och bekväma byxor i mjuk jersey med snyggt utsvängda benslut.
 • Utsvängd byxa

  Utsvängd byxa
  Mjuk och bekväm byxa med utsvängt ben och supermjuk borstad insida.
 • Slim Fit Bootcut byxa

  Slim Fit Bootcut byxa
  Classic Bootcut Slim Fit byxa med utsvängt ben. HÅLLBARHET. När du köper bomullsprodukter från Lindex, stöttar du mer hållbar bomullsodling genom Better Cotton Initiative (BCI). BCI förbättrar den globala bomullsproduktionen genom att hjälpa bönder att odla sin bomull på ett mer hållbart vis, genom att minska användningen av vatten, bekämpningsmedel och att övergå från konstgjorda till naturliga gödningsmedel.
 • Tao & Friends Tigern Utsvängda byxor (Randiga)

  Tao & Friends Tigern Utsvängda byxor (Randiga)
  Trendiga och coola utsvängda byxor med beige och svarta ränder
 • Flare byxa i velour

  Flare byxa i velour
  ONLINE EDITION. Supermysig byxa i velour med utsvängt ben, gjord av 67 % återvunnen polyester. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Utsvängd velourbyxa med leopardmönster

  Utsvängd velourbyxa med leopardmönster
  Supermjuk velourbyxa med utsvängt ben och heltäckande leopardmönster. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Ribbad, utsvängd byxa med slits

  Ribbad, utsvängd byxa med slits
  Mjuk och bekväm ribbad, utsvängd byxa med slits i sidorna.