Utsvängda byxor för barn

Här kan du se en översikt med utsvängda byxor i barnstorlekar. Se exempel på barnbyxor med utsvängda ben och i mjuka, sköna material. En del klädmärken kallar benen för utställda, bootcut eller flare fit.

Barnbyxor med utsvängda ben

 • Utsvängd velourbyxa med leopardmönster

  Utsvängd velourbyxa med leopardmönster
  Supermjuk velourbyxa med utsvängt ben och heltäckande leopardmönster. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Tao & Friends Tigern Utsvängda byxor (Randiga)

  Tao & Friends Tigern Utsvängda byxor (Randiga)
  Trendiga och coola utsvängda byxor med beige och svarta ränder
 • Ribbad, utsvängd byxa med slits

  Ribbad, utsvängd byxa med slits
  Mjuk och bekväm ribbad, utsvängd byxa med slits i sidorna.
 • Utsvängd trikåbyxa

  Utsvängd trikåbyxa
  Coola och bekväma byxor i mjuk jersey med snyggt utsvängda benslut.
 • Trikåbyxa med utsvängda ben och hög midja

  Trikåbyxa med utsvängda ben och hög midja
  Cool och bekväm byxa i mjuk trikå med hög midja och utsvängda ben. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i LENZING™ ECOVERO™, ett mer hållbart alternativ till konventionell viskos. Materialet kommer från ansvarsfullt odlad skog och har producerats med lägre påverkan på miljön, i Svanen-certifierade fabriker.
 • Ribbad byxa med utsvängda ben

  Ribbad byxa med utsvängda ben
  Cool och bekväm byxa i mjuk, ribbad trikå med utsvängda ben. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Flare byxa i velour

  Flare byxa i velour
  ONLINE EDITION. Supermysig byxa i velour med utsvängt ben, gjord av 67 % återvunnen polyester. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.