Utsvängda byxor för barn

Här kan du se en översikt med utsvängda byxor i barnstorlekar. Se exempel på barnbyxor med utsvängda ben och i mjuka, sköna material. En del klädmärken kallar benen för utställda, bootcut eller flare fit.

Barnbyxor med utsvängda ben

 • Utsvängd velourbyxa med leopardmönster

  Utsvängd velourbyxa med leopardmönster
  Supermjuk velourbyxa med utsvängt ben och heltäckande leopardmönster. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Trikåbyxa med utsvängda ben och hög midja

  Trikåbyxa med utsvängda ben och hög midja
  Cool och bekväm byxa i mjuk trikå med hög midja och utsvängda ben. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i LENZING™ ECOVERO™, ett mer hållbart alternativ till konventionell viskos. Materialet kommer från ansvarsfullt odlad skog och har producerats med lägre påverkan på miljön.
 • Ribbad byxa med utsvängda ben

  Ribbad byxa med utsvängda ben
  Cool och bekväm byxa i mjuk, ribbad trikå med utsvängda ben. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.
 • Utsvängd rutig byxa

  Utsvängd rutig byxa
  Mjuk och stilsäker rutig byxa med utsvängd passform och bekväm midja med resår.
 • Rutig byxa med utsvängda ben

  Rutig byxa med utsvängda ben
  Mjuk byxa med heltäckande rutigt mönster, utsvängda ben, dekorativ söm framtill och slits i benslut.
 • Utsvängd byxa

  Utsvängd byxa
  En bekväm utsvängd byxa med dekorativ sidsöm. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i LENZING™ ECOVERO™, ett mer hållbart alternativ till konventionell viskos. Materialet kommer från ansvarsfullt odlad skog och har producerats med lägre påverkan på miljön.
 • Flare byxa i velour

  Flare byxa i velour
  ONLINE EDITION. Supermysig byxa i velour med utsvängt ben, gjord av 67 % återvunnen polyester. HÅLLBARHET. Detta plagg är delvis gjort i återvunnen polyester. När återvunnen polyester används innebär det att material som redan har producerats, som PET-flaskor, får en andra chans. Det är mycket mer resurseffektivt jämfört med att producera nytt material, vilket gör det bättre för miljön och minskar klimatpåverkan.