Regnkläder

Även om det regnar behöver barn vara ute. På skolor och förskolor tillämpas regler om att barnen dagligen ska vara ute och leka, oavsett väder. När det är regnigt behöver barn då bra regnkläder som håller vattnet ute hela dagen.

Populärt inom regnkläder

 • Tretorn Wings Regnjacka (Navy)

  Tretorn Wings Regnjacka (Navy)
  Kids Wings Raincoat har i årtionden varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vättentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte. Ett plagg som fortsätter att hålla generation efter generation torra, varma och välklädda.
 • Tretorn Regnjacka (Dark Forest)

  Tretorn Regnjacka (Dark Forest)
  PU är det ultimata materialet mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar och stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte. Ett plagg som fortsätter att hålla generation efter generation torra, varma och välklädda.
 • LIVLY Vindset (Blue/Reflective)

  LIVLY Vindset (Blue/Reflective)
  Ett vind- och vattentätt regnställ från Livly. Med tejpade sömmar och reflexdetaljer är det perfekt för lek utomhus, i alla typer av väder.
 • Mini A Ture Rubi Regnbyxor (Corydalis Blue)

  Mini A Ture Rubi Regnbyxor (Corydalis Blue)
  Snygga och praktiska regnbyxor från Mini A Ture med hängslen. Gjorda i 100% PU och med 5000 vattenpelare erbjuder de ett bra skydd mot regn och väta. Matchas gärna med regnjackan Julien från Mini A Ture.

Fler tips på regnkläder

 • Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Svart)

  Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Svart)
  Fleecefodrad tumvante från Lindberg som är vattentät upp till 8000 vattenpelare med svetsade sömmar. Vantarna har ett långt skaft samt resårband vid handleden för att hålla extra tätt.
 • Tretorn Wings Regnjacka (Blueberry Milk)

  Tretorn Wings Regnjacka (Blueberry Milk)
  Regnjacka från Tretorn som i årtionden har varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte.
 • CeLaVi Regnset (Baked Apple)

  CeLaVi Regnset (Baked Apple)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa.
 • Mikk-line Regnställ (Violet Quartz)

  Mikk-line Regnställ (Violet Quartz)
  Regnställ från Mikk-line i en härlig färg. Det är vatten- och vindtätt som förhindrar vatten och vind från att tränga igenom tyget. Byxorna är utrustade med justerbara hängslen och fothällor som förhindrar byxorna från att glida upp, vilket håller fötterna torra.
 • Mikk-line Regnset (Dusty Olive)

  Mikk-line Regnset (Dusty Olive)
  Vatten- och vindtätt regnset från Mikk-line med svetsade sömmar. Jackan har en säker avtagbar huva och byxorna har justerbara hängslen (till och med storlek 110) samt fothällor.
 • Reima Vesi Regnjacka (Soft Peach)

  Reima Vesi Regnjacka (Soft Peach)
  Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan anvä
 • CeLaVi Regnset (Elm Green)

  CeLaVi Regnset (Elm Green)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa.
 • Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Pink)

  Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Pink)
  Fodrade regnvantar från Lindberg som är gjorda för lek i regn och rusk. Eftersom vantarna är fleecefodrade så funkar de även när det är snöslask. De har svetsade sömmar och en vattenpelare p
 • CeLaVi Regnställ (Röd)

  CeLaVi Regnställ (Röd)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa. Setet är i 100% vind- och vattentät med 5000 vattenpelare och tejpade sömmar. Regnstället har avtagbar huva, reflexdetaljer och elastiska ärm- och benslut. Jackan stängs med dragkedja och tryckknappar.
 • Mikk-line Regnset (Blue Heaven)

  Mikk-line Regnset (Blue Heaven)
  Vatten- och vindtätt regnset från Mikk-line med svetsade sömmar. Jackan har en säker avtagbar huva och byxorna har justerbara hängslen (till och med storlek 110) samt fothällor.
 • Didriksons Waterman Regnset (Pollen Yellow)

  Didriksons Waterman Regnset (Pollen Yellow)
  Tvåfärgat regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Tretorn Packbart Regnställ (Navy)

  Tretorn Packbart Regnställ (Navy)
  Smart och praktiskt regnställ från Tretorn. Regnstället består av en jacka och en byxa som snabbt och smidigt kan packas ihop i en medföljande påse, så att det utan problem får plats i ryggsä
 • CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)

  CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)
  Mjukt och hållbart regnställ från CeLaVi. Regnsetet är miljövänligt eftersom det är gjort av återvunnen plast. Det har svetsade sömmar och är vattentätt.
 • Didriksons Boardman Fodrat Regnställ (Fuschia)

  Didriksons Boardman Fodrat Regnställ (Fuschia)
  Ett vatten- och vindtätt regnställ med svetsade sömmar tillverkat i Galon®. Setet är slitstarkt och har ett mjukt och skönt fleecefoder som håller både varmt och torrt vid lek i alla väder. B
 • CeLaVi Regnset (Navy)

  CeLaVi Regnset (Navy)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa.
 • Color Kids Taxi Regnställ (Lupin) (86)

  Color Kids Taxi Regnställ (Lupin) (86)
  Snyggt regnställ från Color Kids som är både vind- och vattentätt, med svetsade sömmar och praktiska reflexdetaljer. Jackan har resår nedtill för att hålla extra tätt, och luvan är avtagbar. Byxorna har elastiska fothällor så att de sitter säkert på plats vid lek och stoj i regnet.
 • Color Kids Knas Regnset (Dusky Orchid)

  Color Kids Knas Regnset (Dusky Orchid)
  Regnset från Color Kids. Setet är vind- och vattentätt, har tejpade sömmar och andas.
 • Didriksons Slaskeman Randigt Regnställ (Chili Red)

  Didriksons Slaskeman Randigt Regnställ (Chili Red)
  Ett set helt i Galon som är både vind- och vattentätt med tejpade sömmar. Det vattentåliga materialet gör setet perfekt för lek i ur och skur. Jackan har tryckknappar längs hela fronten och synliga reflexer 360 grader samt en avtagbar huva. Byxan är av en högre bib modell och kan justeras med tryckknappar i sidorna samt med reglerbara hängslen.
 • Reima Tihku Regnställ (Orange)

  Reima Tihku Regnställ (Orange)
  Regnställ från Reima med en vatten- och smutsavvisande yta. Regnsetet har vattentäta svetsade sömmar och kan även användas under kalla dagar med värmande lager under.
 • CeLaVi Regnoverall (Baked Apple)

  CeLaVi Regnoverall (Baked Apple)
  Smart och praktisk regnoverall från CeLaVi med fint mönster av leoparder.
 • Tretorn Wings Regnjacka (Navy)

  Tretorn Wings Regnjacka (Navy)
  Regnjacka från Tretorn som i årtionden har varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte.
 • Reima Lampi Regnjacka (Candy Pink)

  Reima Lampi Regnjacka (Candy Pink)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så jackan kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under.
 • Mini A Ture Regnjacka (Gul)

  Mini A Ture Regnjacka (Gul)
  Snygg och praktisk regnjacka från Mini A Ture gjord i 100% PU med 5000 vattenpelare, så att barnen håller sig torra trots regn. Matchas perfekt med regnbyxorna Rubi från Mini A Ture.
 • Reima Tihku Regnställ (Gul)

  Reima Tihku Regnställ (Gul)
  Låt det regna! Detta ofodrade regnställ är perfekt för regniga dagar och kan användas även under kalla dagar med värmande lager under. De svetsade sömmarna är helt vattentäta. Den avtagbara huvan skyddar inte bara mot regn – den är också säker under lek utomhus. Byxorna har elastiska, justerbara axelband för optimal passform. Avtagbara fothällor håller bensluten på plats. Detaljer i reflexmaterial gör att regnstället syns bättre i mörkret.
 • Mikk-line Fodrade Regnvantar (Dusty Olive)

  Mikk-line Fodrade Regnvantar (Dusty Olive)
  Vattentäta regnvantar från Mikk-line med fleecefoder. Vantarna har en rem med tryckknapp för bra passform samt reflexdetalj.
 • Tretorn Wings Regnjacka (Stone Blue)

  Tretorn Wings Regnjacka (Stone Blue)
  Regnjacka från Tretorn som i årtionden har varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte.
 • Reima Regnjacka Koski (Navy)

  Reima Regnjacka Koski (Navy)
  Regnjacka för barn Vattentäta, svetsade sömmarFlexibelt materialFri från PVC Varmt foder i mjuk fleece Säker, löstagbar huvaResår i ärmslut Dragkedja fram Detaljer i reflexmaterial
 • Lindberg Stocksund Regnbyxor (Black)

  Lindberg Stocksund Regnbyxor (Black)
  Regnbyxor från Lindberg med svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Byxorna har justerbara elastiska hängslen, dubbla lager på knäna, avtagbara fothällor och reflexdetaljer. Materi
 • Reima Vesi Regnjacka (Pale Green)

  Reima Vesi Regnjacka (Pale Green)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i mi
 • Reima Vesi Regnjacka (Denim Blue)

  Reima Vesi Regnjacka (Denim Blue)
  Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under. Den avtagbara huvan skyddar mot kraftigt regn och är även säker under lek utomhus. Hellång dragkedja fram och massor av reflexdetaljer. Kombinera med Reima-regnbyxor så blir allt ännu roligare när det regnar!
 • Color Kids Donovan Fodrade Regnvantar (Desert Rose)

  Color Kids Donovan Fodrade Regnvantar (Desert Rose)
  Fodrade regnvantar från Color Kids. Vantarna är vind- och vattentäta, har svetsade sömmar, mjukt fleecefoder samt reflexdetaljer.
 • Didriksons Boardman Fodrat Regnställ (Pollen Yellow)

  Didriksons Boardman Fodrat Regnställ (Pollen Yellow)
  Ett vatten- och vindtätt regnställ med svetsade sömmar tillverkat i Galon®. Setet är slitstarkt och har ett mjukt och skönt fleecefoder som håller både varmt och torrt vid lek i alla väder. Boardman har synliga reflexer i 360 grader. Jackan har en avtagbar huva som kan justeras i storlek med hjälp av kardborre. Byxan har extra förstärkning vid knäna och ett liv av fleece för extra värme och en bekväm passform.
 • CeLaVi Basic Regnset (Rubber)

  CeLaVi Basic Regnset (Rubber)
  Mjukt och hållbart regnställ från CeLaVi. Regnsetet är miljövänligt eftersom det är gjort av återvunnen plast. Det har svetsade sömmar och är vattentätt.
 • Reima Lampi Regnjacka (Yellow)

  Reima Lampi Regnjacka (Yellow)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så jackan kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under.
 • Lindberg Djurås Regnset (Light Blue)

  Lindberg Djurås Regnset (Light Blue)
  Regnset från Lindberg med svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Jackan har ett fint mönster med djur, avtagbar huva och reflexdetaljer. Byxorna har justerbara elastiska hängslen, dubbla lager på knäna, avtagbara fothällor samt reflexdetaljer. Material: 100% PU.
 • Didriksons Slaskeman Regnset (Tile Orange)

  Didriksons Slaskeman Regnset (Tile Orange)
  Regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Didriksons Pileglove Fodrade Regnvantar (Pollen Yellow)

  Didriksons Pileglove Fodrade Regnvantar (Pollen Yellow)
  Regnvantar i Galon® från Didriksons med mjuk fleecefodrad insida. Vantarna har svetsade sömmar och är helt vind- och vattentäta, vilket gör att de håller varmt och torrt i alla väder.
 • Lindberg Djurås Regnset (Olive)

  Lindberg Djurås Regnset (Olive)
  Regnset från Lindberg med svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Jackan har ett fint mönster med djur, avtagbar huva och reflexdetaljer. Byxorna har justerbara elastiska hängslen, dubbla lager på knäna, avtagbara fothällor samt reflexdetaljer. Material: 100% PU.
 • En Fant Regnställ (Blue Surf)

  En Fant Regnställ (Blue Surf)
  Regnset från En Fant med fint mönster och tejpade sömmar. Setet är i ett vind- och vattentätt funktionsmaterial.
 • En Fant Regnställ (Pink Champagne)

  En Fant Regnställ (Pink Champagne)
  Regnset från En Fant med fint mönster och tejpade sömmar. Setet är i ett vind- och vattentätt funktionsmaterial.
 • En Fant Gate Regnställ (Old Rose)

  En Fant Gate Regnställ (Old Rose)
  Regnställ från En Fant i en fantastiskt fin färg. Byxorna har justerbara hängslen och fothällor. Material: 60% PU, 40% Polyester.
 • En Fant Regnoverall (Pink Champagne)

  En Fant Regnoverall (Pink Champagne)
  Regnoverall från En Fant med fint mönster och tejpade sömmar. Overallen är i ett vind- och vattentätt funktionsmaterial.
 • En Fant Gate Regnställ (Old Rose)

  En Fant Gate Regnställ (Old Rose)
  Regnställ från En Fant i en fantastiskt fin färg. Byxorna har justerbara hängslen och fothällor. Material: 60% PU, 40% Polyester.
 • Reima Tihku Regnställ (Candy Pink)

  Reima Tihku Regnställ (Candy Pink)
  Låt det regna! Detta ofodrade regnställ är perfekt för regniga dagar och kan användas även under kalla dagar med värmande lager under. De svetsade sömmarna är helt vattentäta. Den avtagbara
 • Reima Lampi Regnjacka (Candy Pink)

  Reima Lampi Regnjacka (Candy Pink)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i mi
 • Tretorn Packbart Regnställ (Navy)

  Tretorn Packbart Regnställ (Navy)
  Smart och praktiskt regnställ från Tretorn. Regnstället består av en jacka och en byxa som snabbt och smidigt kan packas ihop i en medföljande påse, så att det utan problem får plats i ryggsäcken. Påsen sitter fast på insidan av jackan, så man behöver inte vara orolig för att tappa bort den. Jackan stängs med dragkedja och har avtagbar huva. Byxorna har resår i midja och vid benslut för en bekväm passform.
 • Reima Tihku Regnställ (Orange)

  Reima Tihku Regnställ (Orange)
  Regnställ från Reima med en vatten- och smutsavvisande yta. Regnsetet har vattentäta svetsade sömmar och kan även användas under kalla dagar med värmande lager under.
 • Gul regnjacka

  Gul regnjacka
  En härlig gul regnjacka som skyddar mot både regn och vind. Den har reflexdetaljer och en huva som kan tas bort om man önskar det.
 • Tretorn Rainbow Regnset (Turquoise)

  Tretorn Rainbow Regnset (Turquoise)
  Regnset från Tretorn som har vattentäta svetsade sömmar och är vind- och vattentätt.
 • Lindberg Stocksund Regnbyxor (Black)

  Lindberg Stocksund Regnbyxor (Black)
  Regnbyxor från Lindberg med svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Byxorna har justerbara elastiska hängslen, dubbla lager på knäna, avtagbara fothällor och reflexdetaljer. Material: 100% PU.
 • name it Dry Regnset (Thyme)

  name it Dry Regnset (Thyme)
  Regnset från name it med svetsade sömmar. Regnsetet är vindtätt och har avtagbar huva, YKK-dragkedja, justerbara och avtagbara fothällor samt reflexdetaljer.
ilead