Regnkläder

Även om det regnar behöver barn vara ute. På skolor och förskolor tillämpas regler om att barnen dagligen ska vara ute och leka, oavsett väder. När det är regnigt behöver barn då bra regnkläder som håller vattnet ute hela dagen.

Populärt inom regnkläder

 • LIVLY Vindset (Blue/Reflective)

  LIVLY Vindset (Blue/Reflective)
  Ett vind- och vattentätt regnställ från Livly. Med tejpade sömmar och reflexdetaljer är det perfekt för lek utomhus, i alla typer av väder.
 • Mini A Ture Rubi Regnbyxor (Corydalis Blue)

  Mini A Ture Rubi Regnbyxor (Corydalis Blue)
  Snygga och praktiska regnbyxor från Mini A Ture med hängslen. Gjorda i 100% PU och med 5000 vattenpelare erbjuder de ett bra skydd mot regn och väta. Matchas gärna med regnjackan Julien från Mini A Ture.
 • Reima Regnbyxor Lammikko (Navy)

  Reima Regnbyxor Lammikko (Navy)
  Att hoppa i vattenpölar är roligt! Med rätt kläder. Dessa klassiska galonbyxor med hängslen är ett utmärkt val. Det flexibla och smutsavvisande materialet håller bäraren torr. Det blir inte stelt ens i minusgrader, så byxorna kan användas året runt. Tack vare de svetsade sömmarna är byxorna helt vattentäta. Elastiska axelband och fothällor håller byxorna på plats över gummistövlarna. Ofodrad.
 • Reima Tihku Regnställ (Gul)

  Reima Tihku Regnställ (Gul)
  Låt det regna! Detta ofodrade regnställ är perfekt för regniga dagar och kan användas även under kalla dagar med värmande lager under. De svetsade sömmarna är helt vattentäta. Den avtagbara huvan skyddar inte bara mot regn – den är också säker under lek utomhus. Byxorna har elastiska, justerbara axelband för optimal passform. Avtagbara fothällor håller bensluten på plats. Detaljer i reflexmaterial gör att regnstället syns bättre i mörkret.

Fler tips på regnkläder

 • Lindberg Djurås Regnset (Rose)

  Lindberg Djurås Regnset (Rose)
  Regnset från Lindberg med svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Jackan har ett fint mönster med djur, avtagbar huva och reflexdetaljer. Byxorna har justerbara elastiska hängslen, dubbla lager på knäna, avtagbara fothällor samt reflexdetaljer. Material: 100% PU.
 • name it Dry Regnset (Thyme)

  name it Dry Regnset (Thyme)
  Regnset från name it med svetsade sömmar. Regnsetet är vindtätt och har avtagbar huva, YKK-dragkedja, justerbara och avtagbara fothällor samt reflexdetaljer.
 • Gul regnjacka

  Gul regnjacka
  En härlig gul regnjacka som skyddar mot både regn och vind. Den har reflexdetaljer och en huva som kan tas bort om man önskar det.
 • name it Dry Regnset (Wistful Mauve)

  name it Dry Regnset (Wistful Mauve)
  Regnset från name it med svetsade sömmar. Regnsetet är vindtätt och har avtagbar huva, YKK-dragkedja, justerbara och avtagbara fothällor samt reflexdetaljer.
 • Color Kids Benz Regnbyxor Air-flo (Navy)

  Color Kids Benz Regnbyxor Air-flo (Navy)
  Regnbyxor från Color Kids som är vind- och vattentäta. Byxorna har tejpade sömmar, membran samt bra andningsförmåga, Air-flo 10.000.
 • Didriksons Boardman Regnställ (Navy)

  Didriksons Boardman Regnställ (Navy)
  Vind- och vattentätt regnställt i Galon med svetsade sömmar, perfekt för lek och stoj i blött väder! Setet har ett mjuk fleecefoder som håller barnen både varma och torra och har synliga reflexer på både ben och ärmar, samt i midjan. Huvan är avtagbar och kan justeras med hjälp av kardborre.
 • CeLaVi Regnställ (Röd)

  CeLaVi Regnställ (Röd)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa. Setet är i 100% vind- och vattentät med 5000 vattenpelare och tejpade sömmar. Regnstället har avtagbar huva, reflexdetaljer och elas
 • CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)

  CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)
  Mjukt och hållbart regnställ från CeLaVi. Regnsetet är miljövänligt eftersom det är gjort av återvunnen plast. Det har svetsade sömmar och är vattentätt.
 • Didriksons Pileglove Fodrade Regnvantar (Navy)

  Didriksons Pileglove Fodrade Regnvantar (Navy)
  Regnvantar i Galon® från Didriksons med mjuk fleecefodrad insida. Vantarna har svetsade sömmar och är helt vind- och vattentäta, vilket gör att de håller varmt och torrt i alla väder.
 • Reima Vesi Regnjacka (Soft Peach)

  Reima Vesi Regnjacka (Soft Peach)
  Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under. Den avtagbara huvan skyddar mot kraftigt regn och är även säker under lek utomhus. Hellång dragkedja fram och massor av reflexdetaljer. Kombinera med Reima-regnbyxor så blir allt ännu roligare när det regnar!
 • Color Kids Benz Regnbyxor Air-flo (Navy)

  Color Kids Benz Regnbyxor Air-flo (Navy)
  Regnbyxor från Color Kids som är vind- och vattentäta. Byxorna har tejpade sömmar, membran samt bra andningsförmåga, Air-flo 10.000.
 • Tretorn Wings Fodrad Regnjacka (Spectra yellow)

  Tretorn Wings Fodrad Regnjacka (Spectra yellow)
  Wings Fleece Coat är utrustad med både dragkedja och knappslå med tryckknappar för att vara lätt och ta av och på, samt skydd mot regn och rusk. Ärmavsluten har resår och reflex för synlighet
 • Lindberg Skogsby Ofodrade Regnvantar (Rose)

  Lindberg Skogsby Ofodrade Regnvantar (Rose)
  Ofodrade regnvantar från Lindberg som är gjorda för lek i regn och rusk. De har svetsade sömmar och en vattenpelare på 8.000 mm. Vantarna har långt skaft med resåröppning, öppningsbart resår
 • Color Kids Boxi Regnbyxor (Marine)

  Color Kids Boxi Regnbyxor (Marine)
  Regnbyxor från Color Kids. Byxorna har svetsade sömmar och är både vind- och vattentäta. De har justerbara hängslen, elastisk midja, fothällor samt reflexdetaljer.
 • Reima Regnbyxor Lammikko (Candy pink)

  Reima Regnbyxor Lammikko (Candy pink)
  Klassiska galonbyxor för småbarn och barn. Materialet är flexibelt och blir inte stelt ens i minusgrader, så byxorna kan användas året runt om de kombineras med värmande lager under. Materialet
 • CeLaVi Regnställ (Röd)

  CeLaVi Regnställ (Röd)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa. Setet är i 100% vind- och vattentät med 5000 vattenpelare och tejpade sömmar. Regnstället har avtagbar huva, reflexdetaljer och elastiska ärm- och benslut. Jackan stängs med dragkedja och tryckknappar.
 • CeLaVi Regnset (Ice Blue)

  CeLaVi Regnset (Ice Blue)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa.
 • Reima Oja Regnbyxor (Navy)

  Reima Oja Regnbyxor (Navy)
  Klassiska regnbyxor från Reima som har vid rymlig passform och låg midja. Byxorna är vind- och vattentäta och har vattentäta, svetsade sömmar som ser till att inget vatten slinker igenom. Byxorn
 • Didriksons Waterman Regnset (Fuchsia)

  Didriksons Waterman Regnset (Fuchsia)
  Tvåfärgat regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Reima Regnjacka Koski (Navy)

  Reima Regnjacka Koski (Navy)
  Regnjacka för barn Vattentäta, svetsade sömmarFlexibelt materialFri från PVC Varmt foder i mjuk fleece Säker, löstagbar huvaResår i ärmslut Dragkedja fram Detaljer i reflexmaterial
 • Reima Regnjacka Vesi (Blue dream)

  Reima Regnjacka Vesi (Blue dream)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så jackan kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under.
 • Didriksons Slaskeman Regnset (Fuchsia)

  Didriksons Slaskeman Regnset (Fuchsia)
  Regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Reima Regnjacka Koski (Powder pink)

  Reima Regnjacka Koski (Powder pink)
  Regnjacka för barn fodrad i varm fleece. Jackan är tillverkad i elastiskt material som inte stelnar i kylan. Med värmande lager under kan du använda jackan året runt. Alla sömmar är svetsade och vattentäta, så att inget regn slinker igenom. Den barnsäkra huvan är fäst med tryckknappar och lossnar lätt om den skulle råka fastna i någonting. Elastiska muddar och reflexdetaljer på ärmar och huva. Reimas regnkläder är tillverkade i mjukt och behagligt material fritt från PVC.
 • En Fant Gate Regnställ (Old Rose)

  En Fant Gate Regnställ (Old Rose)
  Regnställ från En Fant i en fantastiskt fin färg. Byxorna har justerbara hängslen och fothällor. Material: 60% PU, 40% Polyester.
 • Reima Lampi Regnjacka (Yellow)

  Reima Lampi Regnjacka (Yellow)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i mi
 • Tretorn Wings Regnbyxor (Light Rose)

  Tretorn Wings Regnbyxor (Light Rose)
  Wings regnbyxor från Tretorn är byxan som hör till den klassiska regnjackan Wings. En tidlös modell tillverkad i vattentät PU som effektivt står emot regn och rusk.
 • CeLaVi Regnset (Ice Blue)

  CeLaVi Regnset (Ice Blue)
  Smart och praktiskt regnställ från CeLaVi med jacka och byxa.
 • Tretorn Wings Regnjacka (Yellow)

  Tretorn Wings Regnjacka (Yellow)
  Regnjacka från Tretorn som i årtionden har varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte.
 • CeLaVi Fodrad Regnoverall (Blackberry Wine)

  CeLaVi Fodrad Regnoverall (Blackberry Wine)
  Blommig regnoverall från CeLaVi med fleece. Material: 100% Polyester med PU-beläggning.
 • Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Pink)

  Lindberg Varekil Fodrade Regnvantar (Pink)
  Fodrade regnvantar från Lindberg som är gjorda för lek i regn och rusk. Eftersom vantarna är fleecefodrade så funkar de även när det är snöslask. De har svetsade sömmar och en vattenpelare p
 • Reima Regnjacka Koski (Navy)

  Reima Regnjacka Koski (Navy)
  Regnjacka för barn Vattentäta, svetsade sömmarFlexibelt materialFri från PVC Varmt foder i mjuk fleece Säker, löstagbar huvaResår i ärmslut Dragkedja fram Detaljer i reflexmaterial
 • Reima Regnjacka Vesi (Forest green)

  Reima Regnjacka Vesi (Forest green)
  Regnjacka från Reima som är vind- och vattentät. Jackan har vattentäta svetsade sömmar och är tillverkad i ett behagligt och elastiskt material. Det flexibla materialet blir inte stelt ens i minusgrader, så jackan kan användas året runt om den kombineras med värmande lager under.
 • Reima Vesi Regnjacka (Denim Blue)

  Reima Vesi Regnjacka (Denim Blue)
  Regnjacka för barn är tillverkad i behagligt, elastiskt och PVC-fritt material. Sömmarna är svetsade så att inget vatten slinker igenom. Jackan blir inte stel ens i minusgrader, så den kan anvä
 • Mini A Ture Regnjacka (Gul)

  Mini A Ture Regnjacka (Gul)
  Snygg och praktisk regnjacka från Mini A Ture gjord i 100% PU med 5000 vattenpelare, så att barnen håller sig torra trots regn. Matchas perfekt med regnbyxorna Rubi från Mini A Ture.
 • Didriksons Slaskeman Regnset (Pollen Yellow)

  Didriksons Slaskeman Regnset (Pollen Yellow)
  Regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Tretorn Wings Regnjacka (Light Rose)

  Tretorn Wings Regnjacka (Light Rose)
  Regnjacka från Tretorn som i årtionden har varit en älskad favorit mot regn och rusk för de yngre. Denna vattentäta jacka har värmesvetsade sömmar, elastiska muddar som stänger ute fukt samt avtagbar huva med skyddande brätte.
 • CeLaVi Regnoverall (Baked Apple)

  CeLaVi Regnoverall (Baked Apple)
  Smart och praktisk regnoverall från CeLaVi med fint mönster av leoparder.
 • CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)

  CeLaVi Basic Regnset (Misty Rose)
  Mjukt och hållbart regnställ från CeLaVi. Regnsetet är miljövänligt eftersom det är gjort av återvunnen plast. Det har svetsade sömmar och är vattentätt.
 • Didriksons Waterman Regnset (Split Green)

  Didriksons Waterman Regnset (Split Green)
  Tvåfärgat regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • En Fant Regnställ (Pink Champagne)

  En Fant Regnställ (Pink Champagne)
  Regnset från En Fant med fint mönster och tejpade sömmar. Setet är i ett vind- och vattentätt funktionsmaterial.
 • Reima Koski Regnjacka (Navy)

  Reima Koski Regnjacka (Navy)
  Regnjacka för barn fodrad i varm fleece. Jackan är tillverkad i elastiskt material som inte stelnar i kylan. Med värmande lager under kan du använda jackan året runt. Alla sömmar är svetsade och vattentäta, så att inget regn slinker igenom. Den barnsäkra huvan är fäst med tryckknappar och lossnar lätt om den skulle råka fastna i någonting. Elastiska muddar och reflexdetaljer på ärmar och huva. Reimas regnkläder är tillverkade i mjukt och behagligt material fritt från PVC.
 • Didriksons Waterman Regnset (Breeze Blue)

  Didriksons Waterman Regnset (Breeze Blue)
  Tvåfärgat regnset från Didriksons med svetsade sömmar som är 100% vind- och vattentätt.
 • Mikk-line Regnset (Dusty Olive)

  Mikk-line Regnset (Dusty Olive)
  Vatten- och vindtätt regnset från Mikk-line med svetsade sömmar. Jackan har en säker avtagbar huva och byxorna har justerbara hängslen (till och med storlek 110) samt fothällor.
 • Color Kids Taxi Regnset (Faience)

  Color Kids Taxi Regnset (Faience)
  Snyggt regnställ från Color Kids som är både vind- och vattentätt, med svetsade sömmar och praktiska reflexdetaljer. Jackan har resår nedtill för att hålla extra tätt, och luvan är avtagbar
 • En Fant Gate Regnställ (Nugget Gold)

  En Fant Gate Regnställ (Nugget Gold)
  Regnställ från En Fant i en fantastiskt fin färg. Byxorna har justerbara hängslen och fothällor. Material: 60% PU, 40% Polyester.
 • Color Kids Taxi Regnset (Faience)

  Color Kids Taxi Regnset (Faience)
  Snyggt regnställ från Color Kids som är både vind- och vattentätt, med svetsade sömmar och praktiska reflexdetaljer. Jackan har resår nedtill för att hålla extra tätt, och luvan är avtagbar. Byxorna har elastiska fothällor så att de sitter säkert på plats vid lek och stoj i regnet.
 • Color Kids Kato Regnjacka (Bush green)

  Color Kids Kato Regnjacka (Bush green)
  Lekfull regnjacka från Color Kids. Med luva med detaljer av ett djur som gör denna jacka mycket roligare att ha på sig när det regnar ute. 
 • En Fant Regnställ (Blue Surf)

  En Fant Regnställ (Blue Surf)
  Regnset från En Fant med fint mönster och tejpade sömmar. Setet är i ett vind- och vattentätt funktionsmaterial.
 • Mikk-line Regnset (Blue Heaven)

  Mikk-line Regnset (Blue Heaven)
  Vatten- och vindtätt regnset från Mikk-line med svetsade sömmar. Jackan har en säker avtagbar huva och byxorna har justerbara hängslen (till och med storlek 110) samt fothällor.
 • Color Kids Taxi Regnset (Desert rose)

  Color Kids Taxi Regnset (Desert rose)
  Snyggt regnställ från Color Kids som är både vind- och vattentätt, med svetsade sömmar och praktiska reflexdetaljer. Jackan har resår nedtill för att hålla extra tätt, och luvan är avtagbar
ilead