BarnLyan » Barnkläder » Strumpor

Märken på strumpor:

Strumpor

Strumpor håller fötterna varma och fri från skoskav i skorna. Här har vi skapat en översikt med olika barnstrumpor från kända varumärken. Klicka på den strumpa du vill se mer om. Kolla också in alla fina strumpbyxor.

 • Janus baby strumpa 2-pack merinoull rosa och ullvit

  Tunn babystrumpa av merinoull 2-pack rosa och ullvit Tunn och smidig slät babystrumpa av merinoull som håller de små babyfötterna torra och lagom varma. Små babysar har ofta svårt att hålla värmen i händer och fötter eftersom dessa kroppsdelar befinner sig längst från hjärtat. Mjuk, bred mudd upptill. Kan även användas under den kraftigare babystrumpan för extra värme. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt. Merinoull innehåller mycket luft och har därför extremt goda temperaturreglerande egenskaper. Isolerar både mot kyla och värme. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 38% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1 för babyFärg: ett par rosa, ett par ullvitaStorlek: 13/14, 15/16, 16/19, 20/24Varumärke: JanusTvätt och Förvaring: Maskintvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Ankelstrumpa kortsock svart

  Ankelstrumpa/kortsock svart Tunna och smidiga ankelstrumpor. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Denna kortsock absorberar fukt från foten och får den att trivas även i tättslutande skor. Ankelstrumpan torkar inte ut foten utan låter den behålla sitt naturliga skyddande hudfett. Ull isolerar både mot kyla och mot värme. Platt tåsöm. Smidigt antirynksystem vid vristen och ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: svartStorlek: 35-38, 39-41, 42-45Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.    
 • Janus baby strumpa 2-pack merinoull blå och beige

  Tunn babystrumpa av merinoull 2-pack blå och grå Tunn och smidig babystrumpa av merinoull som håller de små babyfötterna torra och lagom varma. Små babysar har ofta svårt att hålla värmen i händer och fötter eftersom dessa kroppsdelar befinner sig längst från hjärtat.Mjuk, lång, finribbad mudd. Bredribbad överdel på foten och början av skaftet. Detta är strumpan som sitter mycket bra på foten samtidigt som den även fungerar som benvärmare om du viker upp skaftet. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt. Merinoull innehåller mycket luft och har därför extremt goda temperaturreglerande egenskaper. Isolerar både mot kyla och värme.Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1 för babyFärg: ett par blå, ett par gråStorlek: 16/17, 18/19Varumärke: JanusTvätt och Förvaring: Maskintvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Babystrumpa av ekologisk ull, ullvit

  Babystrumpa ekologisk ull ullvit Mjuk, skön och varm strumpa av mjuk, ekologisk merinoull. Med dessa strumpor håller du fötterna lagom varma. Strumporna är riktigt bra även för den allra minsta som har svårt att själv hålla värmen. Tack vare ullens unika egenskaper värmer strumporna även om de skulle råka bli fuktiga. Luftig, varm ullfrotté i foten. Bekvämt långa skaft som kan vikas ner. Platt tåsöm. Kvalité: 100% ekologisk merinoull certifierad enligt kbTFärg: naturligt ullvitStorlek: 15-17 (fot 9 cm), 18-19 (fot 10.5 cm)Tvätt och Förvaring: Maskinvätt 30°C på ullprogram eller handtvätt. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Ullstrumpa sport junior blå/lime

  Ullstrumpa sport barn blå/lime Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: blå med limegrön tå och hälStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Minimundus tunn ullstrumpa

  Ullstrumpa tunn svart Tunn, smidig och varm ullstrumpa. En slät snyggstrumpa som håller fötterna torra och varma. Platt tåsöm. Passar såväl i finskor som under en tjockare strumpa, t ex sportstrumpan, för extra värme och för att förebygga skav i kängor och stövlar. Skulle fötterna bli våta så fortsätter strumporna att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: svartStorlek: 35-38, 39-41, 42-45Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport marinblå

  Ullstrumpa sport marinblå Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% merinoull, 22% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: marinblåStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Minimundus ribbad knästrumpa av merinoull

  Knästrumpa ribb Grövre knästrumpor med ribbat skaft. Samma kvalité som sportstrumporna. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Snygg knästrumpa till leggings eller i skidkängorna. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Färg: svartStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Kvalité: 76% kamgarnull 22% polyamid, 2% elstan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Minimundus skid- rid och sportstrumpa

  Skidstrumpa, ridstrumpa Mjuka, sköna och funktionella ullstrumpor i knämodell. Denna knästrumpa har skaft och fot med insida av frotté. Platt tåsöm. Lätt ribbad mudd upptill. Dessa knästrumpor är mycket stretchiga och har bra passform. Antivecksystem vid fotleden gör den extra smidig i skidskor, kängor och stövlar. Tunn kant upptill blir en smidig avslutning mot stövel- eller kängkanten. Bra som skid- rid och alpinstrumpa. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Dessa strumpor är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Färg: svart Storlek: 35-39, 40-45Kvalité: 85% merinoull, 10% polyamid, 5% lycra certifierat enligt ÖKO-Tex 100Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Ankelstrumpa kortsock ullvit

  Ankelstrumpa/kortsock vit Tunna och smidiga ankelstrumpor. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Denna kortsock absorberar fukt från foten och får den att trivas även i tättslutande skor. Ankelstrumpan torkar inte ut foten utan låter den behålla sitt naturliga skyddande hudfett. Isolerar både mot kyla och värme. Platt tåsöm. Smidigt antirynksystem vid vristen och ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: ullvitStorlek: 35-38, 39-41, 42-45Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.    
 • Ankelstrumpa kortsock rand på svart

  Ankelstrumpa/kortsock rand på svart Tunna och smidiga ankelstrumpor. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Denna kortsock absorberar fukt från foten och får den att trivas även i tättslutande skor. Ankelstrumpan torkar inte ut foten utan låter den behålla sitt naturliga skyddande hudfett. Ull isolerar både mot kyla och värme. Platt tåsöm. Smidigt antirynksystem vid vristen och ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: rand i grått, rött och orange på svart bottenStorlek: 35-38, 39-41, 42-45Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Mabs Mama stödstrumpbyxa för gravida

  Stödstrumpbyxa Mabs Mama för gravida, svart Tunn stödstrumpbyxa för dig som är gravid. Trosdelen av kraftigare, något stödjande material med extra medväxande vidd för magen. Bred midjeresår och spänne för att reglera magdelens storlek. Stödstrumpor förhindrar och förebygger svullna och trötta ben så att den normala blodcirkulationen bibehålls. Strumporna påskyndar blodflödet i venerna mot hjärtat och förebygger därmed uppkomsten av bl a åderbråck.Under graviditet påverkar hormoner bl a ledband, hud och blodkärl så att de blir mer eftergivliga och töjbara än normalt. Detta kan leda till svullna fötter och ben och i värsta fall till åderbråck. Den allt större livmodern trycker också på venerna så att trycket i benen blir högre. Dessutom ökar i din kropp den mängd blod som skall pumpas runt under graviditeten. Det är viktigt att om möjligt ta på strumporna på morgonen innan fötterna/benen har svullnat. Om strumpan skall tas på under dagen skall benen vila i högläge 30 min före påtagningen. Material: 65% polyamid, 35% lycra, 140 denKompressionsklass: 1, 18-20 mm Hg vid ankelnFärg: svartStorlek: S, M, L, XLOBS Strumpbyxorna är något korta i benen, om du är på gränsen till en större storlek är det bäst att välja den större storlekenTvätt: 40°C, centrifugering. Använd tvättpåse. För att få maximal hållbarhet skall stödstrumpan efter varje användning.
 • Babystrumpa av ekologisk bomull

  Babystrumpa av ekobomull Babystrumpa av ekologisk bomull. Mjuka och stretchig. Naturvit ekobomull med tå och häl av brun FoxFibre® ekologisk 100% färgväxande bomull. Höga skaft som kan vikas ner eller användas som knästrumpor Kvalité: 70% bomull, 20% polyamid, 6% lycra, 4% elastan för passfomens och smidighetens skull.Färg: naturvit med färgväxande brun FoxFibre®Colorganic® tå och hälTvätt: 60°CStorlek: 18-19
 • Janus strumpbyxa merinoull mörkröd

  Strumpbyxa, mörkröd Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam.  Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: mörkrödStorlek: 60/70, 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: Maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Ev torktumling utan värme. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder
 • Janus strumpbyxa prinsesull mörkblå

  Strumpbyxa Prinsessull mörkblå Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: mörkblåStorlek: 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus baby strumpa 2-pack merinoull turkos och ullvit

  Tunn babystrumpa av merinoull 2-pack turkos och ullvit Tunn och smidig slät babystrumpa av merinoull som håller de små babyfötterna torra och lagom varma. Små babysar har ofta svårt att hålla värmen i händer och fötter eftersom dessa kroppsdelar befinner sig längst från hjärtat. Mjuk, bred mudd upptill. Kan även användas under den kraftigare babystrumpan för extra värme. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt. Merinoull innehåller mycket luft och har därför extremt goda temperaturreglerande egenskaper. Isolerar både mot kyla och värme. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 38% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1 för babyFärg: ett par turkos, ett par ullvitaStorlek: 13/14, 15/16, 16/19, 20/24Varumärke: JanusTvätt och Förvaring: Maskintvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus kortsock ankelstrumpa 2-pack grön/blå

  Ankelstrumpor/kortsock 2-pack grön och blå Tunn och smidig kortsock - ankelstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och lagom varma. Skulle fötterna bli våta så fortsätter dessa sköna ankelstrumpor att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna har ett litet extra skydd bak mot vristen för att förhindra skav. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull. Strumporna är mjuka och garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100, klass 1Färg: ett par blå med gröna detaljer + ett par gröna med gula detaljerStorlek: 25-29Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.    
 • Janus kortsock / ankelstrumpa 2-pack rosa/blå

  Ankelstrumpor/kortsock 2-pack rosa och blå Tunn och smidig kortsock - ankelstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och lagom varma. Skulle fötterna bli våta så fortsätter dessa sköna ankelstrumpor att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna har ett litet extra skydd bak mot vristen för att förhindra skav. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull. Strumporna är mjuka och garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100, klass 1Färg: ett par rosa med gula detaljer + ett par blå med rosa detaljerStorlek: 25-29, 30-34, 35-39Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.    
 • Minimundus tunn ullstrumpa barn

  Ullstrumpa tunn barn gråmelerad Tunn smidig och varm ullstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Platt tåsöm. Passar såväl i stövlar/kängor som under en tjockare strumpa, t ex under sportstrumpan. Dubbla strumpor för extra värme och för att förebygga skav. Skulle fötterna bli våta så fortsätter strumporna att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: gråmeleradStorlek: 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Minimundus tunn ullstrumpa barn randig

  Ullstrumpa tunn barn randig grå/grön Tunn smidig och varm ullstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Platt tåsöm. Passar såväl i stövlar/kängor som under en tjockare strumpa, t ex under sportstrumpan. Dubbla strumpor för extra värme och för att förebygga skav. Skulle fötterna bli våta så fortsätter strumporna att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: randig grå/grönStorlek: 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Ullstrumpa sport junior marin

  Ullstrumpa sport barn marinblå Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: svartStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport junior grå

  Ullstrumpa sport barn gråmelerad Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: gråmeleradStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport junior röd

  Ullstrumpa sport barn mörkröd Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: mörkrödStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport junior ullvit

  Ullstrumpa sport barn ullvit Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: ullvitStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport junior svart/plommon

  Ullstrumpa sport barn svart/plommon Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% kamgarnull, 23% polyamid, 1% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: svart med plommonlila tå och hälStorlek: 16-18, 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Minimundus allvädersstrumpa av merinoull

  Allvädersstrumpa/Ridstrumpa/Skidstrumpa Mjuka, sköna och funktionella höga strumpor med frottèinsida i såväl skaft som fot. En knästrumpa som är utmärkt för stövlar och kängor såväl som för skidskor. Värmer benen skönt nedanför knät. Platt tåsöm. Lätt ribbad mudd upptill. Frottéinsidan slutar en bit nedanför mudden så att övergången till mudden blir smidig. Dessa ullstrumpor har antivecksystem vid fotleden gör den extra smidig i skidskor, kängor och stövlar. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Denna strumpa är hållbar och lättskött. Materialet är merinoull.  och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 85% merinoull, 10% polyamid, 5% lycra, godkänt enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: SvartStorlek: 25-29, 30-34Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Minimundus tunn babystrumpa av merinoull

  Ullstrumpa tunn baby, ullvit Tunn, smidig och varm ullstrumpa. En slät strumpa som håller de små babyfötterna lagom varma. Kan även användas under den kraftigare babystrumpan för extra värme. Små babysar har ofta svårt att hålla värmen i händer och fötter eftersom dessa kroppsdelar befinner sig längst från hjärtat. Mjuk, bred mudd upptill. Platt tåsöm. Kvalité: 60% ull, 38% polyamid, 2% elastan, godkänt enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: UllvitStorlek: (längd osträckt strumpa häl-tå):13-15(10,5cm), 16-18(11,5cm), 19-21(12,5cm)Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Minimundus tunn knästrumpa av merinoull

  Tunn knästrumpa av merinoull marinblå/mörkröd Smidiga och varma knästrumpor. Släta strumpor som håller fötterna varma och torra. Passar som enda strumpa tillsammans med leggings eller tillsammans med en tjockare strumpa, t ex ullstrumpa sport junior, för extra värme eller för att förebygga skav i kängor och stövlar. Platt tåsöm. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull. Dessa ullstrumpor är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att dessa strumpor kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Färg: Rand marinblå/mörkrödStorlek: 22-24, 25-27, 28-30, 31-34(slut)Kvalité: 60% kamgarnull, 35% polyamid, 5% elastan, godkänt enligt ÖKO-Tex standard 100Tvätt och Förvaring: Maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Flätstickad knästrumpa av merinoull

  Robust knästrumpa mönsterstickad mörkröd Snyggt mönstrade knästrumpor. Mjuka och sköna. Passar bra till leggings men även skön i stövlar och kängor för att undvika att strumpkanten slutar på samma plats som stövelkanten. Kvalité som vår populära ullstrumpa sport, junior. Platt tåsöm, lätt ribbad mudd upptill. Dessa strumpor är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och denna strumpa är garanterat klifri. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Färg: Mörkröd mönsterstickat flätmösterStorlek: (små storlekar) 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Kvalité: 95% ull, 5% lycra, godkänt enligt ÖKO-Tex standard 100Tvätt och Förvaring: Maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Ev torktumling utan värme. Vid fläckar används fläcktvål eller galltvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder
 • Rutmönstrad känstrumpa av merinoull

  Robust knästrumpa mönsterstickad gråmelerad Snyggt mönstrade knästrumpor. Mjuka och sköna. Passar bra till leggings men även skön i stövlar och kängor för att undvika att strumpkanten slutar på samma plats som stövelkanten. Kvalité som vår populära ullstrumpa sport, junior. Platt tåsöm, lätt ribbad mudd upptill. Dessa strumpor är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och denna strumpa är garanterat klifri.  Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Färg: Gråmelerad med mönsterstickat rutmönsterStorlek: (små storlekar) 19-21, 22-24, 25-27, 28-30, 31-34Kvalité: 76% ull, 22% polyamid, 2% elastan, godkänt enligt ÖKO-Tex standrad 100Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Babystrumpa av merinoull

  Babystrumpa, gråmelerad Mjuka, sköna och varma strumpor av mjuk merinoull. Håller fötterna lagom varma. Mycket sköna även för den allra minsta som har svårt att själv hålla värmen. Tack vare ullens unika egenskaper värmer strumporna även om de skulle råka bli fuktiga. Luftig, varm ullfrotté i foten. Bekvämt långa skaft som kan vikas ner. Platt tåsöm. Färg: gråmeleradStorlek: 15-17 (fot 9 cm), 18-19 (fot 10,5 cm)Kvalité: 80% merinoull, 20% polyamid, godkänt enligt ÖKO-Tex standard 100Hand- eller maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål.
 • Janus kortsock / ankelstrumpa 2-pack

  Ankelstrumpor/kortsock 2-pack lila och svart Tunn och smidig kortsock - ankelstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och lagom varma. Skulle fötterna bli våta så fortsätter dessa sköna ankelstrumpor att värma skönt. Likaså isolerar ull mot värme. Därför är ullstrumpor extra sköna att använda även på sommaren. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon.Strumporna har ett litet extra skydd bak mot vristen för att förhindra skav.Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull. Strumporna är mjuka och garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100, klass 1Färg: två par - ett par plommonlila och ett par svartaStorlek: 35-39, 40-42Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus strumpbyxa prinsesull rosa

  Strumpbyxa Prinsessull gammalrosa Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: rosaStorlek: 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Ankelstrumpa kortsock rand på ullvitt

  Ankelstrumpa/kortsock rand på ullvitt Tunna och smidiga ankelstrumpor. En slät strumpa som håller fötterna torra och varma. Denna kortsock absorberar fukt från foten och får den att trivas även i tättslutande skor. Ankelstrumpan torkar inte ut foten utan låter den behålla sitt naturliga skyddande hudfett. Ull isolerar både mot kyla och värme. Platt tåsöm. Smidigt antirynksystem vid vristen och ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull, kamgarnull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 60% merinoull, 35% polyamid, 5% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100Färg: rand i cerise, rosa och svart på ullvit bottenStorlek: 35-38, 39-41, 42-45 Maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om strumporna inte används under en längre tid bör de förvaras i en tättslutande plastpåse.  
 • Ullstrumpa sport gråmelerad

  Ullstrumpa sport gråmelerad Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% merinoull, 22% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: gråmeleradStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport svart

  Ullstrumpa sport svart Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% merinoulll, 22% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: svartStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport röd

  Ullstrumpa sport mörkröd Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% merinoull, 22% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: mörkrödStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Ullstrumpa sport ullvit

  Ullstrumpa sport ullvit Underbart mjuk och skön ullstrumpa som finns i storlekar till hela familjen. Skönaste vinterstrumpan som även är perfekt att dra på sig kyliga sommarkvällar. Slätstickad fot, ribbat skaft. Platt tåsöm. Passar i vanliga vardagsskor, sportskor, stövlar och kängor. Kan kompletteras med tunn ullstrumpa under vid behov av extra värme eller för att förebygga skav. Även sköna som nattstrumpor. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoulll och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 76% merinoull, 22% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex 100Färg: svartStorlek: 35-38, 39-41, 42-47Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.    
 • Strumpbyxa av merinoull med bård

  Janus strumpbyxa mörklila med bård Skön, varm strumpbyxa med högt ullinnehåll. Snygg mönsterbård i sidan. Bred, bekväm resår i midjan. Platt tåsöm. Mycket stretchig och följsam. Håller benen torra och varma när det är kallt ute. Prisvärt alternativ som lager 1. Kvalité: 75%, 23% polyamid, 2% elastanFärg: mörklila med bård i sidanStorlek: 36/38, 40/42, 44/46Tvätt: maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål  
 • Strumpbyxa av merinoull slät svart

  Janus strumpbyxa svart Sköna, varma strumpbyxor med högt ullinnehåll. Kraftig, mjuk kvalité. Bred, bekväm resår i midjan. Platt tåsöm. Mycket stretchig och följsam. Strumpbyxorna håller benen torra och varma när det är kallt ute eller under andra byxor. Prisvärt alternativ som lager 1. Kvalité: 75%, 23% polyamid, 2% elastanFärg: svart Storlek: 36/38, 40/42, 44/46Tvätt: maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål
 • Janus strumpbyxa Riddar Slitstark

  Strumpbyxa Janus Riddar Slitstark grå Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: gråStorlek: 60/70, 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus strumpbyxa Riddar Slitstark rosa

  Strumpbyxa Janus Riddar Slitstark mörkrosa Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: mörkrosaStorlek: 60/70, 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus strumpbyxa DesignWool Junior lila

  Strumpbyxa DesignWool Junior lila Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: lilaStorlek: 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Strumpbyxa av merinoull från Janus Riddar Slitstark

  Strumpbyxa Janus Riddar Slitstark ullvit Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: ullvitStorlek: 60/70, 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus strumpbyxa DesignWool Junior grå

  Strumpbyxa DesignWool Junior grå Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: ljusgråStorlek: 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus Baby LightWool strumpbyxa merinoull

  Strumpbyxa baby Lightwool lila Mjuka och sköna strumpbyxor av hög halt merinoull, 75%. Polyamid för passform och slitstyrkans skull. Strumpbyxorna är stretchiga och följsamma. Helt klifria. Extra mjuka för de minsta. Absorberar fukt och håller benen varma öven om barnet skulle bli fuktigt eller svettas.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: lilaStorlek: 50/55, 60/70, 70/80, 80/90 clTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus kortsock / ankelstrumpa 2-pack herr

  Janus Ankelstrumpor/kortsock 2-pack Tunn och smidig kortsock - ankelstrumpa. En slät strumpa som håller fötterna torra och lagom varma. Skulle fötterna bli våta så fortsätter dessa sköna ankelstrumpor att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Ett högt ullinnehåll bidrar till ett fotriktigt klimat i skon. Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull. Strumporna är mjuka och garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan, certifierat enligt ÖKO-Tex standard 100, klass 1Färg: 1 par mörkgrå med ljusgrå häl och tå +  ett par blå med ljusgrå häl och tåStorlek: 43-45Tvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Rejäl och slitstark arbetsstrumpa, raggsocka.

  Janus raggsock/arbetsstrumpa stretch, grå Riktigt rejäl, slitstark grov raggsocka/arbetsstrumpa i kraftig ullfrotté. Otroligt följsam med nästan obefintlig tåsöm. Följer med foten ner i arbetsskon, stöveln eller kängan utan att vecka sig. En mycket smidig, varm och slitstark strumpa. Högt ullinnehåll gör att den håller foten torr och lagom varm. Skulle fötterna bli våta så fortsätter strumporna att värma skönt. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt vilket förhindrar att dålig lukt uppstår. Färg: gråmeleradStorlek: 36/40, 41/46Kvalité: 80% ull, 18% polyamid, 2% elastanTvätt och Förvaring: 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.  
 • Enfärgad strumpbyxa från Janus, stretchig och följsam, varm och mjuk,

  Strumpbyxa med flätmönster, röd Mjuka och varma strumpbyxor med hög halt merinoull, 75%. Polyamid för bästa passform och slitstyrka. Stretchig och följsam. Helt klifri. Absorberar fukt om barnet skulle bli fuktigt eller svettas. Strumpbyxorna håller huden torr och lagom varm. Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1Färg: röd med flätmönsterStorlek: 80/90, 100/110, 115/120, 125/130, 135/140 clTvätt och Förvaring: Maskinvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Ev torktumling utan värme. Vid fläckar används fläcktvål eller galltvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Babystrumpa svart ekologisk merinoull - 15-17

  Babystrumpa ekologisk ull svart Mjuk, skön och varm strumpa av mjuk, ekologisk merinoull. Håller fötterna lagom varma. Strumporna är riktigt bra även för den allra minsta som har svårt att själv hålla värmen. Tack vare ullens unika egenskaper värmer strumporna även om de skulle råka bli fuktiga. Luftig, varm ullfrotté i foten. Bekvämt långa skaft som kan vikas ner. Platt tåsöm.Kvalité: 100% ekologisk merinoull certifierad enligt kbTFärg: svartStorlek: 15-17 (fot 9 cm), 18-19 (fot 10.5 cm)Tvätt och Förvaring: Maskinvätt 30°C på ullprogram eller handtvätt. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Babystrumpa svart ekologisk merinoull - 18-19

  Babystrumpa ekologisk ull svart Mjuk, skön och varm strumpa av mjuk, ekologisk merinoull. Håller fötterna lagom varma. Strumporna är riktigt bra även för den allra minsta som har svårt att själv hålla värmen. Tack vare ullens unika egenskaper värmer strumporna även om de skulle råka bli fuktiga. Luftig, varm ullfrotté i foten. Bekvämt långa skaft som kan vikas ner. Platt tåsöm.Kvalité: 100% ekologisk merinoull certifierad enligt kbTFärg: svartStorlek: 15-17 (fot 9 cm), 18-19 (fot 10.5 cm)Tvätt och Förvaring: Maskinvätt 30°C på ullprogram eller handtvätt. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.
 • Janus baby strumpa 2-pack merinoull brun och ullvit

  Tunn babystrumpa av merinoull 2-pack brun och ullvit Tunn och smidig babystrumpa av merinoull som håller de små babyfötterna torra och lagom varma. Små babysar har ofta svårt att hålla värmen i händer och fötter eftersom dessa kroppsdelar befinner sig längst från hjärtat.Mjuk, lång, finribbad mudd. Bredribbad överdel på foten och början av skaftet. Detta är strumpan som sitter mycket bra på foten samtidigt som den även fungerar som benvärmare om du viker upp skaftet. Ullstrumpor låter fötterna andas och torkar inte ut huden. Ull är naturligt anibakteriellt. Merinoull innehåller mycket luft och har därför extremt goda temperaturreglerande egenskaper. Isolerar både mot kyla och värme.Strumporna är hållbara och lättskötta. Materialet är merinoull och de är garanterat klifria. Ullens egenskaper gör att strumporna kan luftas och användas flera gånger innan de tvättas i maskin.Kvalité: 75% merinoull, 23% polyamid, 2% elastan enligt ÖKO-Tex 100 klass 1 för babyFärg: ett par bruna, ett par ullvitaStorlek: 16/17, 18/19Varumärke: JanusTvätt och Förvaring: Maskintvätt 40°C på ullprogram. Använd ulltvättmedel. Ej mjukmedel. Vid fläckar används fläcktvål. Om plagget inte skall användas under en längre tid bör det förvaras i en tättslutande plastpåse. Gärna tillsammans med en ring av rödceder.