Liggdelar

Till de allra minsta är en liggdel bra att ha i barnvagnen. Skön att sova i, praktisk att lyfta i och ur vagnen. En del använder även liggdelen inomhus som sovplats för småttingen.

Populärt inom liggdelar

 • Cybex Cocoon S Liggdel (Lavastone Black)

  Cybex Cocoon S Liggdel (Lavastone Black)
  Mjuk liggdel/lift till Cybex Eezy S Twist Sittvagn.
 • Joie Chrome Liggdel DLX Pavement Melange

  Joie Chrome Liggdel DLX Pavement Melange
  Rejäl ombonad liggdel till Joie Chrome. Komplett med madrass, vindskydd och sufflett. Allt i den lyxiga mörkgrå färgen Pavement melange. Gör att du kan använda Barnvagnen Joie Chrome DLX från nyfödd upp till 9kg.
 • Axkid Life Liggdel (grå)

  Axkid Life Liggdel (grå)
  Liggdel som gör det möjligt att använda Axkid Life sulky redan från nyfödd upp till ca 6 månader. Stor och rymlig med ett innermått på 76 cm, inklusive justerbar sufflett, löstagbart liggdelslock, madrass samt praktiska bärhandtag. Liggdelen har kuddar i plast undertill för att liggdelen ska kunna ställas ner på marken, oavsett väder och vind.
 • Joolz Hub Liggdel (Stunning silver)

  Joolz Hub Liggdel (Stunning silver)

Fler tips på liggdelar

 • Britax Go Liggdel (Cosmos Black)

  Britax Go Liggdel (Cosmos Black)
  Britax Go kommer utrustad med sittdelen, välj till en liggdel så har du en vagn som hänger med i svängarna från första början. Snabbare gjort än sagt - med ett litet klick har du monterat liggdelen som har gott om utrymme för ditt barn. Passar Britax Go, Go Big och Go Big2.
 • Mountain Buggy Liggdel V3.2 Urban jungle, Terrain & +one (Silver)

  Mountain Buggy Liggdel V3.2 Urban jungle, Terrain & +one (Silver)
  Uppdaterad liggdel från Mountain buggy som passar för Urban jungle, Terrain & +one. Används från nyfödd upp till 9 kilo som liggdel och sedan upp till 15 kilo som bakåtvänd sittdel. - Sufflette
 • Bumprider Connect Liggdel Pink

  Bumprider Connect Liggdel Pink
  Liggdel som förvandlar din Bumprider Connect till en smidig liggvagn. Liggdelen är utrustad med en mjuk madrass, sufflett, liggdelslock med dragkedja och rejäla bärhandtag. Passar från 0-9 kg, vikt: 3,4kg, mått: B33 x L77 x H50 cm.
 • Baby Jogger City Select LUX Liggdel (Slate)

  Baby Jogger City Select LUX Liggdel (Slate)
  Med liggdels-kittet kan det nyfödda barnet ligga plant i vagnen, upp till ca 6 månader ellr max 9 kg. Passar tillsammans med City select LUX. Sufflett med UV50+ solskydd och tittfönster med nät. Mjuk insida och madrass som kan maskintvättas. Används tillsammans med ramen från sittdelen så köp till en extra sittdel om du skall ha två barn i vagnen.
 • Britax Smile III Liggdel (Beige)

  Britax Smile III Liggdel (Beige)
 • Phil & Teds Liggdelslock Sky

  Phil & Teds Liggdelslock Sky
  Lock till Phil & Teds liggdel, finns i flera fina färger.Ingår vid köp av liggdel men går även att köpa separat om du vill byta färg.
 • Axkid Life Insektsnät liggdel

  Axkid Life Insektsnät liggdel
  Praktiskt myggnät i svart som passar liggdelen till Axkid Life sulky.
 • Britax Go Liggdel (Graphite Melange)

  Britax Go Liggdel (Graphite Melange)
  Britax Go kommer utrustad med sittdelen, välj till en liggdel så har du en vagn som hänger med i svängarna från första början. Snabbare gjort än sagt - med ett litet klick har du monterat liggdelen som har gott om utrymme för ditt barn. Passar Britax Go, Go Big och Go Big2.
 • Cybex Mios Liggdel Lux (Premium Black)

  Cybex Mios Liggdel Lux (Premium Black)
  Med denna liggdel kan Cybex Priam användas redan från nyfödd till ca 6 månader (9 kg). Liggdelen har en extra stor utfällbar sufflett med solskydd UVP50+, praktiskt avtagbart handtag gjort av konstläder i hög kvalité (ingår ej utan levereras tillsammans med chassi) och klädsel i slitstarkt tyg. Liggdelen har också en extra mjuk madrass med memoryskum för bästa komfort.
 • Baby Jogger City Tour Lux Liggdel (Granite)

  Baby Jogger City Tour Lux Liggdel (Granite)
  Liggdel till Babyjogger City Tour Lux som går att fälla ihop när den är monterad på barnvagnen för att göra resan med ditt barn enklare än någonsin. Sittvagn köpes separat.
 • Easywalker Mosey+ Liggdel (Grön Moss)

  Easywalker Mosey+ Liggdel (Grön Moss)
  Liggdel för Easywalker Mosey+ som är rymlig och ombonad och levereras komplett med en mjuk madrass och vindskydd. Använda från nyfödd till ca 6 månader eller max 9 kg.
 • Stokke Xplory V6 Liggdel (Deep Blue)

  Stokke Xplory V6 Liggdel (Deep Blue)
  Stokke Xplory V6 liggdel som är kompatibel med tillhörande chassi som köpes separat. Liggdelen är väldigt bekväm med enastående ventilation. Höjdjusterbar för att föra barnet närmare sin mamma och pappa. Liggdelen kommer med madrass, liggdelsöverdrag, sufflett och sufflettvisir.
 • Baby Jogger City Mini GT 2 Liggdel (Jet)

  Baby Jogger City Mini GT 2 Liggdel (Jet)
 • Dubatti One Textilbas för sitt- och liggdel Melange Taupe

  Dubatti One Textilbas för sitt- och liggdel Melange Taupe
  Textilbasen innehåller sitt och liggdelens undre textil. Altså det som blir själva sitsen eller liggkorgen. Denna monteras olika på ramen beroende på om du använder vagnen med vändbar sittdel eller som liggvagn, vilket rekommenderas de första 6 månaderna, eller till max 9kg.
 • Stokke Beat Liggdel (Blue Melange)

  Stokke Beat Liggdel (Blue Melange)
  Stokke Beat liggdel är kompakt och smidig men samtidigt rymlig för barnet så att det blir en skön och behaglig åktur. En bekväm sovplats för barnet när ni är ute på språng tillsammans.
 • Phil & Teds Liggdelslock Svart

  Phil & Teds Liggdelslock Svart
  Lock till Phil & Teds liggdel, finns i flera fina färger.Ingår vid köp av liggdel men går även att köpa separat om du vill byta färg.
 • Crescent Performance Liggdel (Grey Melange)

  Crescent Performance Liggdel (Grey Melange)
 • Britax Liggdel (Grå Steel Grey)

  Britax Liggdel (Grå Steel Grey)
  Liggdel från Britax som ger ett bekvämt, plant liggläge och fäst på kompatibla vagnar. Passar Britax Smile 2, B-Agile 3+4 (även plus), B-Motion 3+4 (även plus) samt B-Smart. Används från nyfödd till dess barnet försöker sätta sig upp (ca 6 månader), eller max 9 kg. Levereras med regnskydd.
 • Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Jet)

  Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Jet)
  Ombonad liggdel från Baby jogger som passar City Tour 2. Kan användas från nyfödd upp till 9kg.
 • Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Slate)

  Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Slate)
  Ombonad liggdel från Baby jogger som passar City Tour 2. Kan användas från nyfödd upp till 9kg.
 • Stokke Trailz Liggdel Freedom Limited Edition

  Stokke Trailz Liggdel Freedom Limited Edition
  Liggdelen från Stokke är en bekväm plats för ditt barn där han/hon kan ligga plant och vila.
 • Maxi-Cosi Oria XXL Liggdel (Essential Black)

  Maxi-Cosi Oria XXL Liggdel (Essential Black)
 • Britax Smile III Liggdel (Indigo Blue)

  Britax Smile III Liggdel (Indigo Blue)
 • Easywalker Mosey+ Liggdel (Blå Steel Blue)

  Easywalker Mosey+ Liggdel (Blå Steel Blue)
  Liggdel för Easywalker Mosey+ som är rymlig och ombonad och levereras komplett med en mjuk madrass och vindskydd. Använda från nyfödd till ca 6 månader eller max 9 kg.
 • Mountain Buggy Liggdel V3.2 Swift & Mini (Svart)

  Mountain Buggy Liggdel V3.2 Swift & Mini (Svart)
  Uppdaterad liggdel från Mountain buggy som passar för Swift & Mini. Används från nyfödd upp till 9 kilo som liggdel och sedan upp till 15 kilo som bakåtvänd sittdel. - Suffletten har knappar på båda sidor för att lätt kunna fälla och klickar vid uppfällning. Suffletten är uppdaterad med tryckknappar baktill så den hålls på plats vid uppfällning och minskar drag, liggdelslocket sätts enkelt fast med tryckknapp vid suffletten. Face2Face är något djupare än tidigare.
 • Phil & Teds Snug Liggdel (Utan lock)

  Phil & Teds Snug Liggdel (Utan lock)
  Liggdel till samtliga Phil & Teds 2019 års modeller. Liggdelslock i valfri melerad färg ingår, välj då paketet där dyna ingår och välj färgen du önskar.
 • Britax Go Liggdel (Sand Melange)

  Britax Go Liggdel (Sand Melange)
  Stabil liggdel som står stadigt på olika underlag när den är avlyft från chassit. Liggdelen har praktiska fickor både ut- och invändigt på liggdelen, en sufflett med UV-skydd UPF 50+ samt ventilationslucka med insektsnät.Passar Britax Go, Go Big och Go Big2.
 • Cybex Priam Liggdel Lux (True Red)

  Cybex Priam Liggdel Lux (True Red)
  Med denna liggdel kan Cybex Priam användas redan från nyfödd till ca 6 månader (9 kg). Liggdelen har en extra stor utfällbar sufflett med solskydd UVP50+ och är öppningsbar för perfekt luftgenomströmning under varma sommardagar. Klädseln är tillverkad i slitstarkt tyg och en extra mjuk madrass med memoryskum för bästa komfort ingår.
 • Britax Go Liggdel (Dynamic Grey)

  Britax Go Liggdel (Dynamic Grey)
  Stabil liggdel som står stadigt på olika underlag när den är avlyft från chassit. Liggdelen har praktiska fickor både ut- och invändigt på liggdelen, en sufflett med UV-skydd UPF 50+ samt ventilationslucka med insektsnät. Passar Britax Go, Go Big och Go Big2.
 • Mountain Buggy Duet The luxury collection liggdel Plus (Herringbone)

  Mountain Buggy Duet The luxury collection liggdel Plus (Herringbone)
  Komplett liggdel med madrass, vindskydd och sufflett som också levereras med en extra textil för att användas som bakåtvänd sits, antingen i viloläge eller liggläge. Godkänd som liggdel från nyfödd till max 9 kg eller som sits från ca 6 månader till max 15 kg.
 • Stokke Trailz Liggdel Black (Lotus Pink)

  Stokke Trailz Liggdel Black (Lotus Pink)
  Stokke Trailz Liggdel med svart bas som passar både Trailz- och Crusi-chassit. Liggdelen kan användas från att barnet är nyfött. Höjdjusterbar för att föra barnet närmare sin mamma och pappa. Chassi köpes separat.
 • Cybex Priam Liggdel Lux (Midnight Blue Plus)

  Cybex Priam Liggdel Lux (Midnight Blue Plus)
  Med denna liggdel kan Cybex Priam användas redan från nyfödd till ca 6 månader (9 kg). Liggdelen har en extra stor utfällbar sufflett med solskydd UVP50+ och är öppningsbar för perfekt luftgenomströmning under varma sommardagar. Klädseln är tillverkad i slitstarkt tyg och en extra mjuk madrass med memoryskum för bästa komfort ingår.
 • Stokke Xplory V6 Liggdel (Lotus Pink)

  Stokke Xplory V6 Liggdel (Lotus Pink)
  Stokke Xplory V6 liggdel som är kompatibel med tillhörande chassi som köpes separat. Liggdelen är väldigt bekväm med enastående ventilation. Höjdjusterbar för att föra barnet närmare sin mamma och pappa. Liggdelen kommer med madrass, liggdelsöverdrag, sufflett och sufflettvisir.
 • Mountain Buggy Liggdel V3.2 Duet (Svart)

  Mountain Buggy Liggdel V3.2 Duet (Svart)
  Uppdaterad liggdel från Mountain buggy som passar för Duet. Används från nyfödd upp till 9 kilo som liggdel och sedan upp till 15 kilo som bakåtvänd sittdel. - Suffletten har knappar på båda sidor för att lätt kunna fälla och klickar vid uppfällning. Suffletten är uppdaterad med tryckknappar baktill så den hålls på plats vid uppfällning och minskar drag, liggdelslocket sätts enkelt fast med tryckknapp vid suffletten. Face2Face är något djupare än tidigare.
 • Britax Smile III Liggdel (Space Black)

  Britax Smile III Liggdel (Space Black)
 • Eisbärchen Lammskinnsdyna för liggdel

  Eisbärchen Lammskinnsdyna för liggdel
  Lammskinnsdyna som passar perfekt i liggdelen eller babysängar. Klippt fäll till ca 3 cm. Baksida i bomuss. Dynan har hål för sele. Mått ca 73 — 33 cm. Ö–kotex 100 - Klass 1.
 • Crescent Performance Liggdel (Black)

  Crescent Performance Liggdel (Black)
 • Thule Sleek Liggdel (Shadow Grey)

  Thule Sleek Liggdel (Shadow Grey)
 • Mountain Buggy Liggdel V3.2 Duet (Silver)

  Mountain Buggy Liggdel V3.2 Duet (Silver)
  Uppdaterad liggdel från Mountain buggy som passar för Duet. Används från nyfödd upp till 9 kilo som liggdel och sedan upp till 15 kilo som bakåtvänd sittdel. - Suffletten har knappar på båda
 • Phil & Teds Snug Liggdel

  Phil & Teds Snug Liggdel
  Liggdel till samtliga Phil & Teds 2019 års modeller. Liggdelslock i valfri melerad färg ingår, välj då paketet där dyna ingår och välj färgen du önskar.
 • Hauck Saturn / Mars Liggdel (Wild Blooms Black)

  Hauck Saturn / Mars Liggdel (Wild Blooms Black)
 • Stokke Trailz Liggdel Black (Black)

  Stokke Trailz Liggdel Black (Black)
  Stokke Trailz Liggdel med svart bas som passar både Trailz- och Crusi-chassit. Liggdelen kan användas från att barnet är nyfött. Höjdjusterbar för att föra barnet närmare sin mamma och pappa. Chassi köpes separat.
 • Bumprider Connect Liggdel Grey Melange

  Bumprider Connect Liggdel Grey Melange
  Liggdel som förvandlar din Bumprider Connect till en smidig liggvagn. Liggdelen är utrustad med en mjuk madrass, sufflett, liggdelslock med dragkedja och rejäla bärhandtag. Passar från 0-9 kg, vikt: 3,4kg, mått: B33 x L77 x H50 cm.
 • Baby Jogger City Tour Lux Liggdel (Iris)

  Baby Jogger City Tour Lux Liggdel (Iris)
  Liggdel till Babyjogger City Tour Lux som går att fälla ihop när den är monterad på barnvagnen för att göra resan med ditt barn enklare än någonsin. Sittvagn köpes separat.
 • Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Seacrest)

  Baby Jogger City Tour 2 Liggdel (Seacrest)
  Ombonad liggdel från Baby jogger som passar City Tour 2. Kan användas från nyfödd upp till 9kg.
 • Graco Liggdel Evo Carry Cot (Bretton Stripe)

  Graco Liggdel Evo Carry Cot (Bretton Stripe)
  Med EVO Liggdel från Akta Graco blir Akta Graco Evo en liggvagn som kan användas nyfödd upp till ca 10 mån.
 • Joolz Hub Liggdel (Classic blue)

  Joolz Hub Liggdel (Classic blue)
 • Hauck Duett 3 Liggdel Melange Charcoal

  Hauck Duett 3 Liggdel Melange Charcoal
  Liggdel som passar Haucks syskonvagn Duett 3. Med denna gör du enkelt om vagnen till en tvillingvagn.
 • Baby Jogger City Mini GT 2 Liggdel (Slate)

  Baby Jogger City Mini GT 2 Liggdel (Slate)
ilead