EMEK leksakslastbilar

EMEK är en leksakstillverkare som har verklighetstrogna leksakslastbilar som ser ut som de riktiga lastbilarna gör från till exempel Scania och Volvo. I utbudet finns det allt från timmerbilar och tipplastbilar till lastbilarna för post och pakettransport. EMEKs lastbilar kan barnen leka med i många timmar.

Leksakslastbilar i modell av Scania och Volvo

Många barn vill att leksakerna ska se ut som de gör på riktigt. Det har EMEK tagit fasta på och gjort modeller från Scania och Volvo. De har även lastbilar målade i färger och med logotyper från DHL, Ahola och Schenker som vi ofta kan se på landsvägarna och i stadsmiljö.

Populärt inom EMEK leksakslastbilar

Fler tips på EMEK leksakslastbilar

Många tillbehör till EMEK lastbilar

Många av lastbilarna i EMEKs leksaksutbud går att bygga ut och bygga om. Det finns till exempel dolly, trailer, treaxlade vagnar att köpa till. Till timmerbilarna kan man köpa kranhytt och timmerkran samt timmer att lyfta i och ur lastbilen.

Sidorspeglar och strålkastare är andra mindre tillbehörsdelar som finns att köpa till EMEKs leksakslastbilar. Kolla bara vilken lastbilsmodell som de passar till så det blir rätt reservdel.