Samlarfigurer

Pokémon, Squish-Dee-Lish, Littlest Pet Shop och Funko! POP är alla med och försöker få många samlare att köpa deras figurer. Här har vi listat ett urval av samlarfigurerna som finns att köpa hos leksaksbutikerna online.

Populärt inom samlarfigurer

 • Hatchimals Colleggtibles S6 4-pk

  Hatchimals Colleggtibles S6 4-pk
  Kläck och upptäck fler Hatchimals Royals-figurer och gör dem redo för den kommande Royal Snow-balen med detta Royal Multipack! I varje ägg finns en figur och en accessoar att upptäcka. Accessoarerna kan du mixa och matcha med bland dina nya små vänner. Innehåller: 4 Hatchimals-figurer och 4 accessoarer. Det finns 50 st figurer att samla. Vilka du får blir en överraskning! Från 5 år.
 • Poopsie Slime Surprise Poop Packs

  Poopsie Slime Surprise Poop Packs
  Med Poopsie poop-paket kan du skapa magiskt enhörningsslime! Med lite enhörningsmagi och glitter kan du göra ditt alldeles eget, unika enhörningsslime.
 • Pyjamashjältarna Samlarfigurer 5-pack

  Pyjamashjältarna Samlarfigurer 5-pack
  I detta set får du fem av de populära figurerna från Pyjamashjältarna! Låt Pyjamashjältarna Ugglis, Gecko och Kattpojken besegra de busiga motståndarna Romeo och Nattninjan. Figurerna är ca 6-7 cm stora. Låt timmar av lek med Pyjamashjältarna börja! Från 3 år
 • Funko! POP Fortnite Cuddle Team Leader

  Funko! POP Fortnite Cuddle Team Leader
  Återupplev dina strider och samla dina favoriter med Funko Pop Fortnite-figurer! Siste man vinner! Perfekta figurer för Fortnite fans!Mått: ca 9,5 cmFrån 5 år

Fler tips på samlarfigurer

 • Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest

  Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest
  Vilka underbara kungliga glittriga Hatchimals får du? I det här 2-packet får du 2 ägg plus en tron för dina Hatchimals. Gnugga på hjärtat på äggen och tryck för att kläcka dem och ta emot din nya Hacthimal-vän. De kungliga djuren kommer med varsin accessoar. Det finns 50 st att samla av de söta djuren. Prinsessor, Royals och många fler gulliga figurer. Vilka två du får blir en rolig överraskning! Från 5 år.
 • Twisty Petz 3-pack

  Twisty Petz 3-pack
  Nu kan du ta med dina figurer i din samling vart du vill. Vad som ser ut som ett snyggt armband blir med en snabb twist ett glänsande sött djur. Benen kommer fram eller tas bort med en snurr och för att göra ett armband sätts slutet av svansen ihop med huvudet. Har du flera Twisty Petz kan du du även göra halsband genom att koppla ihop flera djur! I detta paket ingår olika tre djur. Från 4 år.
 • Fortnite Core Figure 10 cm (Raptor)

  Fortnite Core Figure 10 cm (Raptor)
  Actionfigur Raptor från Fortnite. Figuren är 10 cm med 19 punkter av rörlighet. Den är inspirerad av några av de mest populära skinsen från spelet. Inkluderar 1 figur, 1 harvesting tool och 1 byggmaterial som kan användas för att visa upp figuren. Från 8 år.
 • Bakugan Samlarväska (Blå, röd eller svart)

  Bakugan Samlarväska (Blå, röd eller svart)
  Med denna väska kan du enkelt förvaraa dina bakugans och du kan alltid vara redo för strid.
 • Twisty Petz Precious Gems Multipack

  Twisty Petz Precious Gems Multipack
  Ha roligt med Twisty Petz Precious Gems Multipack! Twisty Petz är smycken som kan förvandlas från söta djur till armband eller halsband. När de inte används som smycke kan du enkelt omvandla dem till en söt figur igen.
 • Bakugan Battle Pack

  Bakugan Battle Pack
  Hoppa igång med din Bakugan-kollektion med Bakugan Battle Pack!
 • Hatchimals Colleggtibles Glitter Salong

  Hatchimals Colleggtibles Glitter Salong
  Gör dina Hatchimals Colleggtibles fantastiskt glittriga med hjälp av glittersalongen!
 • Hatchimals Colleggtibles S6 12-pack

  Hatchimals Colleggtibles S6 12-pack
  Öppna och upptäck söta Royal Hatchimals-figurer att lägga till i din samling! I boxen finns 10 ägg med hemliga figurer och 2 figurer utan ägg. Upptäck en accessoar i varje ägg, lyft displaybrickan ur boxen och använd det hemliga facket under till att förvara accessoarerna i! Vilka figurer du får blir en spännande överraskning. Från 5 år.
 • Pokémon Figure Battle Magikarp

  Pokémon Figure Battle Magikarp
  Ta med dig din Pokémon-figur var du än går som en riktig tränare! Setet innehåller en Magikarp-figur (ca 8 cm). Perfekt present för alla Pokémon-fans! Från 4 år.
 • Hatchimals Colleggtibles Super Surprise

  Hatchimals Colleggtibles Super Surprise
  Kläck denna stora Colleggtibles Super Surprise från Hatchimals och upptäck 10 exklusiva Hatchimals och massor av tillbehör. Ett riktigt fint glittrigt ägg som är fyllt med spännande överraskningar! Från 5 år.
 • Pokémon Figure Battle Psyduck

  Pokémon Figure Battle Psyduck
  Ta med dig din Pokémon-figur var du än går som en riktig tränare! Setet innehåller en Psyduck-figur (ca 8 cm). Perfekt present för alla Pokémon-fans! Från 4 år.
 • Littlest Pet Shop Överraskningskruka

  Littlest Pet Shop Överraskningskruka
  Upptäck de söta små djurungarna i Littlest Pet Shops överraskningskruka. I varje får du två stycken slumpvis valda Tiny-djur.
 • Fortnite Omega figur Survival Kit

  Fortnite Omega figur Survival Kit
  Detaljerad actionfigur Omega från Fortnite. Figuren är 10 cm med 19 punkter av rörlighet. Omega är utrustad med Onslaught harvesting tool, Precision Back Bling, legendariska Assault Rifle, den exklusiva Wet Paint Glider och 1 byggmaterial! Från 8 år.
 • Squish-Dee-Lish - Squishy Animals Serie 2

  Squish-Dee-Lish - Squishy Animals Serie 2
  Squish-Dee-Lish är supersöta små figurer som är roliga att klämma på. De är tillverkade i ett skum som är mjukt och skönt. Figurerna är roliga att samla på och vilken du får blir en överraskning! Det finns 28 st olika figurer i denna serie #2. Från 6 år. 1-pack.
 • Bakugan Battle Arena

  Bakugan Battle Arena
  Ta ditt spel till nästa nivå med Bakugan Battle Arena!
 • L.O.L. Surprise Fashion Crush

  L.O.L. Surprise Fashion Crush
  Med L.O.L Surprise Fashion Crush får du hela 3 olika överraskningar! Det är ett helt nytt och innovativt sätt att packa upp överraskningarna på. Innehåller: 3 överraskningar och en översikt, där du kan se alla de olika sakerna som du kan samla på. Från 6 år.
 • L.O.L. Surprise Lil sisters

  L.O.L. Surprise Lil sisters
  L.O.L. Surprise har nu ännu flera överraskningar! Förpackningen är formad som en hårtång och du vet aldrig om du får en Lil Sister eller en Lil Pet! Dessutom finns det inte mindre än 5 överraskningar gömda i hårtången! När du packar upp hårtången, får du små ledtrådar, i form av klistermärken, till vilken av dockorna som du får. Men vänta lite! Det är inte allt - det finns en överraskning mera! För att avslöja den sista överraskningen, ska du bada dockan - kanske ändrar hon färg
 • Poopsie Cutie Tooties Surprise

  Poopsie Cutie Tooties Surprise
  Skär in i det magiska slimet för att hitta slimeöverraskningarna och hemliga figurer! Det är helt nya typer av slime och du vet aldrig vilken överraskning som kommer ut! Innehåller: Samlingsvänlig figur, överraskningslime. Från 5 år.
 • Hairdorables Dolls Season 2

  Hairdorables Dolls Season 2
  Att öppna garderoben och upptäcka din nya docka från Hairdorables serie 2 är den ultimata unboxing-upplevelsen! Överraskningsask med docka och tillbehör, i förpackningen finns hela 11 olika överraskningar! Öppna en lucka i taget och upptäck de olika tillbehören och dockan. Hon har stort fantastiskt hår som du kan styla och många olika tillbehör som du kan leka med. Veckla ut scenen där din docka kan uppträda, hon älskar uppmärksamheten! Det finns 26 olika dockor i serie 2.
 • L.O.L. Surprise Lil sisters Serie 5

  L.O.L. Surprise Lil sisters Serie 5
  L.O.L. Surprise har nu ännu flera överraskningar! Förpackningen är formad som en hårtång och du vet aldrig om du får en Lil Sister eller en Lil Pet! Dessutom finns det inte mindre än 5 överraskningar gömda i hårtången! När du packar upp hårtången, får du små ledtrådar, i form av klistermärken, till vilken av dockorna som du får. Men vänta lite! Det är inte allt - det finns en överraskning mera! För att avslöja den sista överraskningen, ska du bada dockan - kanske ändrar hon färg? Hårtången kan s
 • Hairdorables Pets (Husdjur) Season 1

  Hairdorables Pets (Husdjur) Season 1
  Om du tycker om de underbara dockorna från Hairdoarbles kommer du att älska de fantastiska husdjuren! En rolig unboxing-upplevelse där du öppnar upp scenen som visar ditt husdjurs hem, för att få första ledtråden till vem som kommit till dig. Öppna två luckor till för att se vilka accessoarer ditt djur har med sig och avsluta med att öppna den största luckan för att välkomna din nya vän! Det finns 24 olika djur att samla, vilket du får blir en överraskning!
ilead