Samlarfigurer

Pokémon, Squish-Dee-Lish, Littlest Pet Shop och Funko! POP är alla med och försöker få många samlare att köpa deras figurer. Här har vi listat ett urval av samlarfigurerna som finns att köpa hos leksaksbutikerna online.

Populärt inom samlarfigurer

 • Poopsie Slime Surprise Poop Packs

  Poopsie Slime Surprise Poop Packs
  Med Poopsie poop-paket kan du skapa magiskt enhörningsslime! Med lite enhörningsmagi och glitter kan du göra ditt alldeles eget, unika enhörningsslime.
 • Bakugan Samlarväska (Blå, röd, grön eller svart)

  Bakugan Samlarväska (Blå, röd, grön eller svart)
  Med denna väska kan du enkelt förvaraa dina bakugans och du kan alltid vara redo för strid.
 • Poopsie Cutie Tooties Surprise

  Poopsie Cutie Tooties Surprise
  Skär in i det magiska slimet för att hitta slimeöverraskningarna och hemliga figurer! Det är helt nya typer av slime och du vet aldrig vilken överraskning som kommer ut! Innehåller: Samlingsvänlig figur, överraskningslime. Från 5 år.
 • Pokémon Figure Battle Psyduck

  Pokémon Figure Battle Psyduck
  Ta med dig din Pokémon-figur var du än går som en riktig tränare! Setet innehåller en Psyduck-figur (ca 8 cm). Perfekt present för alla Pokémon-fans! Från 4 år.

Fler tips på samlarfigurer

 • Twisty Petz 3-pack

  Twisty Petz 3-pack
  Nu kan du ta med dina figurer i din samling vart du vill. Vad som ser ut som ett snyggt armband blir med en snabb twist ett glänsande sött djur. Benen kommer fram eller tas bort med en snurr och för att göra ett armband sätts slutet av svansen ihop med huvudet. Har du flera Twisty Petz kan du du även göra halsband genom att koppla ihop flera djur! I detta paket ingår olika tre djur. Från 4 år.
 • L.O.L. Surprise Amazing Surprise (14 exklusiva)

  L.O.L. Surprise Amazing Surprise (14 exklusiva)
  L.O.L Amazing Surprise är den ultimativa uppackningsupplevelsen. Du får flera lager med överraskningar och roliga uppackningsupplevelser, som du aldrig sett förut i LOL Surprise universumet. Det tar över 1,5 timmar att packa upp alla överraskningarna och den innehåller inte mindre än 14 exklusiva dockor och häftiga överraskningar. Från 6 år.
 • Hatchimals Colleggtibles Pixies S1

  Hatchimals Colleggtibles Pixies S1
  Samla på de vackra Pixies från Hatchimals! Det finns 8 stycken olika Pixies att samla, vilken du får blir en överraskning! Gnugga på hjärtat tills det ändrar färg, då är ditt ägg redo att kläckas! Tryck på ägget och ta emot din glittriga fe. Varje fe kommer med vackra accessoarer och inuti nedre delen av ägget finns en matchande miljö där din fe kan bo. Från 5 år.
 • Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest

  Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest
  Vilka underbara kungliga glittriga Hatchimals får du? I det här 2-packet får du 2 ägg plus en tron för dina Hatchimals. Gnugga på hjärtat på äggen och tryck för att kläcka dem och ta emot din nya Hacthimal-vän. De kungliga djuren kommer med varsin accessoar. Det finns 50 st att samla av de söta djuren. Prinsessor, Royals och många fler gulliga figurer. Vilka två du får blir en rolig överraskning! Från 5 år.
 • SuperZings Startpaket

  SuperZings Startpaket
  Följ med in i den coola SuperZings världen med detta startpaket.
 • Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Stufful & Poké Ball

  Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Stufful & Poké Ball
  Var du än går, ta Pokémon battle med dig! Pokémon Toss ‘N Pop Poké Ball inkluderar en Pop Action Pokéboll och ett supermjukt Stufful-mjukisdjur. Lägg Stufful i Pokébollen, trä ringen över ett finger och kasta den! Då öppnas Pokébollen och automatiskt är Stufful med i en battle! Träna upp dina Pokémon-förmågor för att köra battles själv eller mot dina kompisar. Från 4 år.
 • Hatchimals Secret Surprise 6 st överraskningar

  Hatchimals Secret Surprise 6 st överraskningar
  Hatchimals CollEGGtibles Secret Surprise är ett större ägg som innehåller hela sex överraskningar och ett fint lekset! Ägget har en fin rosa/lila färg och hjärtan på olika sidor. Gnugga ett hjärta i taget och när det ändrar färg från lila till rosa är det redo att kläckas! Tryck på ägget för att knäcka det. Vilka figurer som finns i just ditt ägg är en överraskning! Bygg ihop leksetet och ställ upp dina Hatchimals med tillbehör och sätt sedan på plasthöljet.
 • Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest

  Hatchimals Colleggtibles S6 2-pk och nest
  Vilka underbara kungliga glittriga Hatchimals får du? I det här 2-packet får du 2 ägg plus en tron för dina Hatchimals. Gnugga på hjärtat på äggen och tryck för att kläcka dem och ta emot
 • Hatchimals Colleggtibles Super Surprise

  Hatchimals Colleggtibles Super Surprise
  Kläck denna stora Colleggtibles Super Surprise från Hatchimals och upptäck 10 exklusiva Hatchimals och massor av tillbehör. Ett riktigt fint glittrigt ägg som är fyllt med spännande överrask
 • L.O.L. Surprise Dolls Sparkle Series

  L.O.L. Surprise Dolls Sparkle Series
  L.O.L Surprise Glitterserien ger dig 7 olika överraskningar och dockorna har fått helt nya utseende och tillbehör.
 • Hatchimals Colleggtibles Super Surprise

  Hatchimals Colleggtibles Super Surprise
  Kläck denna stora Colleggtibles Super Surprise från Hatchimals och upptäck 10 exklusiva Hatchimals och massor av tillbehör. Ett riktigt fint glittrigt ägg som är fyllt med spännande överraskningar! Från 5 år.
 • Hatchimals Colleggtibles 12pk Artist

  Hatchimals Colleggtibles 12pk Artist
  Ta med en hel kartong med Hatchimals med begränsad upplaga med Limmy Edish Glamfetti 12-pack äggkartong!
 • Hairdorables Pets Serie 2

  Hairdorables Pets Serie 2
  Hairdorables hjusdjursserie är tillbaka med serie 2. En unik unboxing upplevelse med detta fina set.
 • Pokémon Figure Battle Magikarp

  Pokémon Figure Battle Magikarp
  Ta med dig din Pokémon-figur var du än går som en riktig tränare! Setet innehåller en Magikarp-figur (ca 8 cm). Perfekt present för alla Pokémon-fans! Från 4 år.
 • SuperZings Överraskningspåse

  SuperZings Överraskningspåse
  Nu är det dags för SuperZings överraskingpåse! 
 • SuperZings Startpaket

  SuperZings Startpaket
  Följ med in i den coola SuperZings världen med detta startpaket.
 • Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Ditto & Poké Ball

  Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Ditto & Poké Ball
  Var du än går, ta Pokémon battle med dig! Pokémon Toss ‘N Pop Poké Ball inkluderar en Pop Action Pokéboll och ett supermjukt Ditto-mjukisdjur. Lägg Ditto i Pokébollen, trä ringen över ett finger och kasta den! Då öppnas Pokébollen och automatiskt är Ditto med i en battle! Träna upp dina Pokémon-förmågor för att köra battles själv eller mot dina kompisar. Från 4 år.
 • Poopsie Slime Surprise Poop Packs

  Poopsie Slime Surprise Poop Packs
  Med Poopsie poop-paket kan du skapa magiskt enhörningsslime! Med lite enhörningsmagi och glitter kan du göra ditt alldeles eget, unika enhörningsslime.
 • Twisty Petz Babies 4-Pack

  Twisty Petz Babies 4-Pack
  Nu kan du ta med dina figurer i din samling vart du vill. Vad som ser ut som ett snyggt armband blir med en snabb twist två glänsande söta små djurbebisar. Benen kommer fram eller tas bort med en snurr och för att göra ett armband sätts slutet av svansen ihop med huvudet. Då dessa är mindre än de vanliga Twisty Petz-djuren behövs två stycken per armband. Från 4 årI detta paket ingår fyra djur, en berlock och ett litet smyckesskrin att förvara allt i.
 • L.O.L. Surprise Fashion Crush

  L.O.L. Surprise Fashion Crush
  Med L.O.L Surprise Fashion Crush får du hela 3 olika överraskningar! Det är ett helt nytt och innovativt sätt att packa upp överraskningarna på. Innehåller: 3 överraskningar och en översikt, där du kan se alla de olika sakerna som du kan samla på. Från 6 år.
 • SuperZings 2-pack Överraskningspåse

  SuperZings 2-pack Överraskningspåse
  Med SuperZings 2-pack överraskingpåse så får du ett Superzings-gömställe och en Superzings-figur, men du vet inte vilken av de coola Superzings du får och med vilka superkrafter..
 • Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Mimikyu & Poké Ball

  Pokémon - Toss ´N Pop Wave 2 - Mimikyu & Poké Ball
  Var du än går, ta Pokémon battle med dig! Pokémon Toss ‘N Pop Poké Ball inkluderar en Pop Action Pokéboll och ett supermjukt Mimikyu-mjukisdjur. Lägg Mimikyu i Pokébollen, trä ringen över ett finger och kasta den! Då öppnas Pokébollen och automatiskt är Mimikyu med i en battle! Träna upp dina Pokémon-förmågor för att köra battles själv eller mot dina kompisar. Från 4 år.
 • Hatchimals Secret Surprise 6 st överraskningar

  Hatchimals Secret Surprise 6 st överraskningar
  Hatchimals CollEGGtibles Secret Surprise är ett större ägg som innehåller hela sex överraskningar och ett fint lekset! Ägget har en fin rosa/lila färg och hjärtan på olika sidor. Gnugga e
 • SuperZings 2-pack Överraskningspåse

  SuperZings 2-pack Överraskningspåse
  Med SuperZings 2-pack överraskingpåse så får du ett Superzings-gömställe och en Superzings-figur, men du vet inte vilken av de coola Superzings du får och med vilka superkrafter..
 • Bakugan Battle Arena

  Bakugan Battle Arena
  Ta ditt spel till nästa nivå med Bakugan Battle Arena!
 • Hairdorables Pets (Husdjur) Season 1

  Hairdorables Pets (Husdjur) Season 1
  Om du tycker om de underbara dockorna från Hairdoarbles kommer du att älska de fantastiska husdjuren! En rolig unboxing-upplevelse där du öppnar upp scenen som visar ditt husdjurs hem, för att få första ledtråden till vem som kommit till dig. Öppna två luckor till för att se vilka accessoarer ditt djur har med sig och avsluta med att öppna den största luckan för att välkomna din nya vän! Det finns 24 olika djur att samla, vilket du får blir en överraskning!
 • Lumo Stars Överaskningsägg med gosedjur

  Lumo Stars Överaskningsägg med gosedjur
  Överraskningsägg innehållande ett sött LUMO mjukisdjur med clip. Vilken du får blir såklart en överaskning, det finns det sex olika att samla på i denna serie.
 • Hairdorables Dolls Season 3

  Hairdorables Dolls Season 3
  Hairdorables är tillbaka i säsong 3! Kamma, färga och krulla dina dockors hår.
 • Hatchimals Colleggtibles 12pk Artist

  Hatchimals Colleggtibles 12pk Artist
  Ta med en hel kartong med Hatchimals med begränsad upplaga med Limmy Edish Glamfetti 12-pack äggkartong!
 • SuperZings Överraskningspåse

  SuperZings Överraskningspåse
  Nu är det dags för SuperZings överraskingpåse! 
 • Hairdorables Dolls Season 2

  Hairdorables Dolls Season 2
  Att öppna garderoben och upptäcka din nya docka från Hairdorables serie 2 är den ultimata unboxing-upplevelsen! Överraskningsask med docka och tillbehör, i förpackningen finns hela 11 olika överraskningar! Öppna en lucka i taget och upptäck de olika tillbehören och dockan. Hon har stort fantastiskt hår som du kan styla och många olika tillbehör som du kan leka med. Veckla ut scenen där din docka kan uppträda, hon älskar uppmärksamheten! Det finns 26 olika dockor i serie 2.
 • Twisty Petz Precious Gems Multipack

  Twisty Petz Precious Gems Multipack
  Ha roligt med Twisty Petz Precious Gems Multipack! Twisty Petz är smycken som kan förvandlas från söta djur till armband eller halsband. När de inte används som smycke kan du enkelt omvandla dem till en söt figur igen.
 • Hatchimals Colleggtibles Pixies S1

  Hatchimals Colleggtibles Pixies S1
  Samla på de vackra Pixies från Hatchimals! Det finns 8 stycken olika Pixies att samla, vilken du får blir en överraskning! Gnugga på hjärtat tills det ändrar färg, då är ditt ägg redo at
ilead