Dockvagnar

Ta dockan på en promenad i någon av dessa dockvagnar. Här listar vi allt från kombi-, jogger- och tvillingvagnar till sulkyvagnar. Alla vagnarna går lätt att fälla ihop och ta med. En del av dockvagnarna har även tillbehör som regnskydd och mjuklift. Dockan ska självklar ha lika bra komfort som en riktig bebis!

Populärt inom dockvagnar

 • Skrållan Dockvagn Premium

  Skrållan Dockvagn Premium
  Gå ut på en härlig promenad med denna trendiga och exklusiva kombivagn. Vagnen är väldigt lättkörd tack vare de snurrbara framhjulen. Utifrån dina och dockans önskemål justeras sätet från liggdel till sittdel med hjälp av tryckknappar - beroende på om dockan vill ligga och sova eller sitta upp och se sig omkring. Dockliften är rymlig, har en modern look, justerbar bygel, stabilt handtag, fällbar sufflett och shoppingkorg. Från 3 år.
 • Dockvagn Crown liggvagn med sittdel och skötväska

  Dockvagn Crown liggvagn med sittdel och skötväska
  De sägs att leken ofta härmar verkligheten, och mer likt än detta hittar man inte en leksaksvagn. I detta mycket kompletta vagnpaket får du ett sitt- och liggvagn med suflett, babyskydd som passar på vagnen och en matchande skötväska att hänga på handtaget. Under vagnen hittar du en shoppingkorg och lättrullande swivelhjul - precis som på riktigt. Bara att packa ner dockan och gå på promenad. Handtaget går att justera mellan 68 - 80 cm
 • Skrållans Nya Dockvagn (Sitt- och liggläge)

  Skrållans Nya Dockvagn (Sitt- och liggläge)
  Gå ut på promenad med Skrållans dockvagn. Vagnens säte kan justeras, så att dockan kan ligga och sova eller kanske sitta upp och titta på vad som händer. Dockvagnen har en urtagbar, mjuk docklift med
 • BRIO Dockvagn Combi (Plommon Lila)

  BRIO Dockvagn Combi (Plommon Lila)
  Ligg ner för en sovstund eller sitt upp för att iaktta världen. Oavsett hur gammal dockan är i leken eller hur den vill ha det, så kan BRIOs leksaksdockvagn Kombi garantera komfort.

Fler tips på dockvagnar

ilead