Dockor

Att leka med dockor är något som nästan alla barn har gjort nån gång i livet. Det finns väldigt många olika sorters dockor från bebisar till Barbies och actionfigurer. I den här kategorin av leksaker har vi samlat in dockor från nätbutiker online. Du hittar även sminkdockor och en del tillbehör som dockvagnar.

Populärt inom dockor

 • Luvabella 6044112 Interaktiv Babydocka

  Luvabella 6044112 Interaktiv Babydocka
  Lek med Luvabella med hjälp av hennes interaktiva tillbehör, som sked, flaska, soother och Lamby leksak.
 • Orsetto Blu Lullabrites plyschdjur

  Orsetto Blu Lullabrites plyschdjur
  En mycket mjuk plyschleksak, 30 cm stor, som lyser i alla regnbågens färger när du trycker den på tassarna, för vackra drömmar. 3 vaggvisor ingår.
 • Skrållan Dockvagn Premium

  Skrållan Dockvagn Premium
  Gå ut på en härlig promenad med denna trendiga och exklusiva kombivagn. Vagnen är väldigt lättkörd tack vare de snurrbara framhjulen. Utifrån dina och dockans önskemål justeras sätet från liggdel till sittdel med hjälp av tryckknappar - beroende på om dockan vill ligga och sova eller sitta upp och se sig omkring. Dockliften är rymlig, har en modern look, justerbar bygel, stabilt handtag, fällbar sufflett och shoppingkorg. Från 3 år.
 • Giochi Preziosi Lullabrites Amico della Nanna

  Giochi Preziosi Lullabrites Amico della Nanna
  Sjunger "Twinkle Twinkle Little Star", "Brahms Lullaby" och "Hush Little Baby'. Andra figurer tillgängliga: Rosa teddy, blå innehåller nalle och valpar.

Fler tips på dockor

Dockor för interaktiva lekar

Leken med dockor blir extra rolig om det finns tillbehör och interaktiva funktioner. Många gillar till exempel Luvabella för att de kan rapa, äta mat och dricka ur nappflaska.

Magiska gosedjur med godnattsånger

Ett populärt gosedjur som kan både lysa och spela godnattvisor är Lullabrites. Svår att få tag på i Sverige men kanske det som gör de extra eftertraktade.

ilead