Sminkdockor

En sminkdocka är det många barn som tycker det är roligt att leka med. Det finns många olika dockor och huvuden att välja på, samt tillbehör med smink, borste, kam och hårsnoddar för olika frisyrer.

Populärt inom sminkdockor

 • Bloomingville Daisy Sminkset

  Bloomingville Daisy Sminkset
  Härligt sminkset i trä från Bloomigville. Sminka dina dockor eller gosedjur
 • My Girl Smink- och frisyrhuvud

  My Girl Smink- och frisyrhuvud
  Här har vi ett klassiskt dockhuvud, redo att bli sminkat och stylad! Dockan är söt med stora blå ögon och långt blont hår. Fläta eller sätt upp håret i fina frisyrer! Använd de fina spännena och klämmorna. Sminka dockan med de olika ögonskuggorna och läppglansen.Sminket är enkelt att tvätta bort. Från 6 år
 • Corolle Frisyrhuvud med tillbehör

  Corolle Frisyrhuvud med tillbehör
  Corolle frisyrhuvud har fint, vågigt, blont hår som kan stylas med de olika tillbehören som följer med. Använd hårborsten, kammen, hårklämmorna, toffsarna och hårbandet för att skapa olika frisyrer.
 • Kids Concept Spakit Kid's Hub

  Kids Concept Spakit Kid's Hub
  Relaxa med hela familjen med detta härliga hemmaspa från Kids Concept.

Fler tips på sminkdockor

 • Kids Concept Hårstylingset Kid's Hub

  Kids Concept Hårstylingset Kid's Hub
  Praktiskt hårstylingset från Kids Concept. Setet kommer i en fin tygnecessär och innehåller sju olika tillbehör i FSC-certifierat trä

Att få testa sig fram med smink på en docka kan vara bra för framtiden. Det finns mer eller mindre verklighetstrogna smink- och stylinghuvud för barn. Ett komplett kit kan innehålla även verktyg och accessoarer för håret.

ilead