Sminkdockor

En sminkdocka är det många barn som tycker det är roligt att leka med. Det finns många olika dockor och huvuden att välja på, samt tillbehör med smink, borste, kam och hårsnoddar för olika frisyrer.

Populärt inom sminkdockor

 • Stylinghuvud med tillbehör

  Stylinghuvud med tillbehör
  Här har vi ett klassiskt dockhuvud, redo att bli sminkat! Dockan är söt med stora blå ögon och långt blont hår. Fläta eller sätt upp håret i fina frisyrer! Använd hårrullarna och de fina spännena. Rosa och lila är de genomgående färgerna för detta söta set. Sminka dockan med de olika ögonskuggorna och läppglansen. Sminket är enkelt att tvätta bort. Från 6 år
 • Happy Friend Smink- och frisyrhuvud (Blondin)

  Happy Friend Smink- och frisyrhuvud (Blondin)
  Styla din nya vän exakt hur du vill. Nu är det din skönhetssalong. Din nya vän Fanny älskar när du sminkar henne och fixar hennes hår. Till får du bland annat borstar, kammar, hårsmycken, smink och accessoarer i massor. Låt kreativiteten flöda. Kräver 1 x AA-batteri, ingår. Från 4 år.
 • Happy Friend Smink- och frisyrhuvud (Brunett)

  Happy Friend Smink- och frisyrhuvud (Brunett)
  Styla din nya vän exakt hur du vill. Nu är det din skönhetssalong. Din nya vän Fanny älskar när du sminkar henne och fixar hennes hår. Till får du bland annat borstar, kammar, hårsmycken, smink och accessoarer i massor. Låt kreativiteten flöda.
 • Disney Princess Basic Ariel Stylinghuvud

  Disney Princess Basic Ariel Stylinghuvud
  Disney Princess Ariel Styling Head är den ultimata leksaken för små äventyrliga stylister och frisörer.

Fler tips på sminkdockor

 • Disney Frozen 2 Basic Elsa Stylinghuvud

  Disney Frozen 2 Basic Elsa Stylinghuvud
  Nu kan du låta din kreativitet flöda och skapa fantastiska frisyrer inspirerade av Elsa från Disneys Frozen

Att få testa sig fram med smink på en docka kan vara bra för framtiden. Det finns mer eller mindre verklighetstrogna smink- och stylinghuvud för barn. Ett komplett kit kan innehålla även verktyg och accessoarer för håret.

ilead